Kıyma 2. sezon 3. bölüm full izle tek parça youtube Blu TV

Kıyma 2. sezon 3. bölüm yayınlandı mı? Kıyma son bölüm tek parça full izle Youtube Blu tv dizimom dizipaw ddizi kaçak korsan izle.

Kıyma 2. sezon 3. bölüm full izle tek parça youtube Blu TV
11 Ekim 2022 - 21:32
Yayınlandığı günden bu yana dijital platformların en çok izlenen dizilerinden biri olan Kıyma, Blu TV’de yayın hayatını sürdürmeye devam ediyor. Son zamanlarda sosyal medya platformlarında da adından sıkça söz edilen Kıyma adlı dizi, 2. sezona da adeta fırtına gibi başladı.

Geçen sezon erken sezon finali yaparak 5. Bölümüyle sezon arasına giren Kıyma, dizi severleri meraklandırmıştı. Yayın hayatını sürdüren Kıyma’nın yeni bölümleri de bir hayli merak konusu oluyor. Dizinin yayınlanan son bölümünü izlemek isteyenler de internet üzerinde izleme linki aramaya başladı. Peki, Kıyma 2. Sezon 3. Bölüm ne zaman? Kıyma yeni bölüm izle.

KIYMA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Adana’dan büyük hayallerle İstanbul’a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ancak bela yakalarını bırakmaz. Projenin türü ise yerli aksiyon, macera ve polisiye olacak.

KIYMA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Projenin oyuncu kadrosu içerisinde Emrullah Sürmeli (Baran), Cengizhan Yurdutek (Poyraz), Mustafa Yılmaz (Reşat), İrfan Ballı (Tufan), Ömer Varol (Kado) ve Salih İnci (Ömer) gibi isimler yer alıyor.

İLGİLİ İÇERİKLER



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum