Kıyma dizisi Leyla (Yılşen Özdemir) kimdir, gerçek adı nedir?

Blu TV ekranlarının sevilen dizisi Kıyma, yeni sezon bölümleri ile izleyicilerin karşısında yer almaya devam ediyor. Dizide, Leyla karakterine hayat veren oyuncu da dizi severler tarafından merak edilerek internette araştırılıyor. Kıyma dizisi Leyla kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nereli? Yılşen Özdemir hangi dizi ve filmlerde oynadı boyu kilosu kaç, burcu nedir, sevgilisi kimdir, Instagram hesabı adresi ne?

Kıyma dizisi Leyla (Yılşen Özdemir) kimdir, gerçek adı nedir?
11 Ekim 2022 - 11:17
Son zamanlarda adından en çok söz ettiren dizilerin başında şüphesiz Kıyma dizisi geliyor. Blu TV ekranlarında yayınlanan Kıyma adlı dizi, şu sıralar 2. sezon ilk bölümleriyle dizi severlerin karşısına çıkıyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana izleyici kitlesini artırmayı başaran dizi, internet ortamında da en çok araştırılan diziler arasında yer alıyor.

Dizide merak edilen sadece yeni bölümler mi? Elbette hayır. Kıyma dizisinde yer alan oyuncular da bir hayli merak konusu. Özellikle de kadın oyuncular, izleyicilerin merak ederek araştırdığı isimlerin başında geliyor.

Dizide Leyla karakterine hayat veren güzel oyuncu da izleyicilerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Kıyma dizisinde gösterdiği performans ile hayran kitlesini de artıran güzel oyuncu hakkında detaylar haberimizde.

Kıyma dizisi Leyla kimdir, gerçek adı nedir?

Blu TV’nin sevilen dizisi Kıyma’da Leyla karakterini canlandıran güzel oyuncunun gerçek adı Yılşen Özdemir’dir. 14 Kasım 2000 tarihinde dünyaya gelen Yılşen Özdemir, yönetmenliğini ve senaristliğini Olgun Özdemir’in yaptığı bir dramatik film olan Kızım Gibi Kokuyorsun’da Hevi karakterini canlandırmıştır.

Boyu 1,63 olan Özdemir, akrep burcudur. Güzel oyuncu şu sıralar, Blu TV’de yayınlanan Kıyma dizisinde Leyla karakterini canlandırmaktadır. Yılşen Özdemir'in Instagram adresi ise @yilsenozdemir'dir.

YILŞEN ÖZDEMİR FOTOĞRAFLARI








FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum