Kıyma dizisi Aleyna (Alena Akbulak) kimdir, gerçek adı nedir?

Blu TV’nin sevilen dizisi Kıyma’da Aleyna karakterine hayat veren güzel oyuncu dizi severler tarafından araştırılıyor. Kıyma Aleyna kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nereli? Alena Akbulak kaç yaşında, sevgilisi kimdir, boyu kilosu kaç, burcu nedir? Alena Akbulak Instagram hesabı nedir, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Kıyma dizisi Aleyna (Alena Akbulak) kimdir, gerçek adı nedir?
11 Ekim 2022 - 12:38
Salı akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Kıyma, dijital platformda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Blu TV’nin fenomen dizisi Kıyma, dizi severleri de ekranlarının başına kilitlemeyi sürdürüyor.

Kıyma adlı dizi, yayınlandığı günden bu yana adından en çok söz ettiren dizilerin başında geliyor. Geçen sezon ilk sezonu olan Kıyma, son zamanlarda ikinci sezonuyla da en çok araştırılan dizilerden biri olmayı başardı. Dizide yer alan oyuncular da başarılı performansları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Fenomen dizi Kıyma’da Aleyna karakterine hayat veren oyuncu da araştırılan isimlerden biri oldu. İzleyicilerin merakla araştırdığı Kıyma dizisi Aleyna hakkında detaylar haberimizde.

Kıyma dizisi Aleyna kimdir, gerçek adı nedir?

Blu TV’nin sevilen dizisi Kıyma’da Aleyna karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Alena Akbulak’tır. Alena Akbulak’ın Instagram adresi ise @alena1akbulak

ALENA AKBULAK FOTOĞRAFLARI










FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum