Kim Milyoner Olmak İster Kayserili Fatma Doker kimdir, kaç yaşında?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan yarışmacılardan Fatma Doker, izleyicilerin merakla araştırdığı isimlerden biri oldu. Fatma Doker, kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatma Doker kaçıncı soruya kadar çıktı?

Kim Milyoner Olmak İster Kayserili Fatma Doker kimdir, kaç yaşında?
05 Haziran 2022 - 23:41
ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan Milyoner’de, çıkan soruların yanı sıra yarışmacılar da izleyicilerin merak ettiği konulardan biri oluyor.

Reyting rekorları da kırmaya devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışması, 5 Haziran 2022 Pazar akşamı yine adından söz ettirmeyi başardı. Birçok kişi, yarışma hakkında sosyal medyada da paylaşımda bulunuyor. Bu hafta yarışmacılar arasında yer alan birçok kişi de adından söz ettirmeyi başardı.

Bu isimlerden biri de Kayserili Fatma Doker oldu. Hayat mücadelesi ve sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Fatma Doker, yarışmada başarılı bir performans göstererek birçok kişinin zorlandığı 2. Baraj sorusuna kadar da yükseldi.

Fatma Doker kimdir?

Fatma Doker’in kim olduğu ve biyografisi merak konusu olarak izleyiciler tarafından araştırılmaya başladı. Gençlik yıllarındaki mücadelesiyle izleyicilere dokunan Fatma Hanım şiiri olan merakını da yansıttı.

Hayat hikayesiyle Kenan İmirzalıoğlu'nun dikkatini çeken Fatma Doker, gönlünde yatan mesleğin oyunculuk olduğunu söyledi.Yarışmaya Kayseri’den katılan, evli ve 3 çocuk annesi olan 62 yaşındaki Fatma Doker, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü mezunu.

Millî eğitimde memur olarak uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olan Fatma Hanım, çocukluğundan beri oyuncu olmak istediğini söylüyor.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum