68 kadını evlenme vaadiyle dolandıran Eyüplü Halit kimdir, kime mektup yazmıştır?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ilginç bir soru ekranlara geldi. Yarışmacı Oğuz Bozkurt’a “Dönemin gazetelerine göre 68 kadını dolandıran Eyüplü Halit, 1935’te hapisteyken kime mektup yazıp onun fikirlerini savunduğundan hapse düştüğünü söylemiş ve o kişiden kendisine para yardımı gönderilmiştir? sorusunun yanıtı çıktı. Eyüplü Halit kimdir?

68 kadını evlenme vaadiyle dolandıran Eyüplü Halit kimdir, kime mektup yazmıştır?
05 Haziran 2022 - 22:14
Eyüplü Halit, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki soru ile şaşırttı. ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ilginç bir soru yarışmacının karşısına çıktı. 

Yarışmacı Oğuz Bozkurt’a “Dönemin gazetelerine göre 68 kadını dolandıran Eyüplü Halit, 1935’te hapisteyken kime mektup yazıp onun fikirlerini savunduğundan hapse düştüğünü söylemiş ve o kişiden kendisine para yardımı gönderilmiştir? sorusunun yanıtı çıktı. Eyüplü Halit kimdir?

CEVAP: Mussolini

Eyüplü Halit kimdir?

asıl adı halit keskiner. türkiye'nin en meşhur dolandırıcılarından. hatta sülün osman'a atfedilen birçok üçkağıdın da aslen onun elinden çıktığı iddia edilir. eminönü'ndeki saat kulesini satanın da yine eyüplü halit olduğu rivayettir. aslen giritli olup, çok iyi rumca ve fransızca konuşurmuş.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum