Disney Kaçış dizisi 1. Bölüm tek parça full kaçak izle

Disney Plus ekranlarında yayın hayatına başlayan Kaçış adlı dizi, internetin en çok araştırılanları arasında yer alıyor. Kaçış 1. Sezon 1. Bölüm tek parça Youtube Disney kaçak donmadan izleme linki.

Disney Kaçış dizisi 1. Bölüm tek parça full kaçak izle
19 Haziran 2022 - 15:06
Disney Plus dijital içerik platformu, geçtiğimiz günlerde lansmanını yaparak Türkiye’de de yayın hayatına resmen başlamıştı. Platformun en dikkat çeken yerli yapım dizisi ise Kaçış oldu. Büyük bir heyecanla beklenen Kaçış adlı dizi, 14 Haziran’da yayınlanan ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Disney Plus’ın yerli yapımlarından Kaçış, dizi severlerin de dikkatini büyük ölçüde çekti. Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı diziyi seyretmek isteyen izleyiciler ise internet üzerinde dizi hakkında merak edilen konuları araştırmaya başladı. Dizinin yayınlanan fragmanları da dizi severler tarafından oldukça beğenildi. Büyük bir merakla araştırılan Kaçış adlı dizi hakkında detaylar haberimizde…

KAÇIŞ OYUNCULARI KİMDİR?

Merakla beklenen Disney Plus’ın iddialı yapımlarından biri olan Kaçış dizisinde başrolleri Engin Akyürek (Mehmet) ve İrem Helvacıoğlu (Zeynep) paylaşıyor. Dizide, Levent Ülgen Ferman karakterine hayat verecek.

Öte yandan dizide yer alan diğer oyuncular ise şu şekilde: Fikret Kuşkan, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Onur Bay (İlker), Adem Yılmaz, Aziz Çapkurt, Serkan Genç, Sezgin Uzun Bekiroğlu, Dilan GeZaza.

KAÇIŞ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Disney Plus’ın Türkiye’deki ilk yerli yapımı özelliğini taşıyan Kaçış dizisi; araştırma yapmak üzere sınır ötesindeki bir Ezidi köyüne gizlice geçen bir grup muhabirin, radikal bir terör örgütünün eline düşmesi sonrasında yaşananları konu ediniyor.

KAÇIŞ 1. SEZON 1. BÖLÜM İZLE

Disney Plus’ın iddialı yapımı Kaçış’ı izlemek isteyenler, internette izleme linki araştırıyor. Diziyi izleyebileceğiniz tek platformun Disney Plus olduğunu hatırlatmak isteriz. Burada yer alan bağlantıya tıklayarak Disney Plus abonesi olabilir ve Kaçış dizisini seyredebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum