Kaçış dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir, ne zaman başlıyor?

Disney Plus dijital platformunda yayın hayatına başlayacak olan Kaçış adlı dizi, izleyicilerin ilgisini uyandırdı. Kaçış dizisinin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği gibi bilgiler internette sıkça araştırılıyor. Kaçış konusu nedir, kim oynuyor, hangi oyuncular var? Kaçış dizisi nerede çekiliyor, ne zaman başlayacak, ilk bölüm ne zaman?

Kaçış dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir, ne zaman başlıyor?
06 Haziran 2022 - 16:56
Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus, Kaçış dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı dizi için geri sayıma geçilirken, dizi severler de büyük bir heyecanla dizinin ilk bölümünü beklemeye başladı. Dizi daha yayın hayatına bile başlamadan sosyal medyada da adından söz ettiriyor.

Türkiye’de en çok kullanılan sosyal paylaşım sitelerinden Twitter ve Instagram’da Kaçış dizisine ait afişler paylaşılırken, dizi severler de bu dizi hakkındaki beklentilerini ve görüşlerini belirtmeyi ihmal etmiyor. Kaçış adlı dizi hakkında birçok konu da internette araştırılmaya başladı bile. İşte büyük bir merak ve heyecanla beklenen Kaçış dizisinin detayları.

KAÇIŞ OYUNCULARI KİMDİR?

Merakla beklenen Disney Plus’ın iddialı yapımlarından biri olan Kaçış dizisinde başrolleri Engin Akyürek (Mehmet) ve İrem Helvacıoğlu (Zeynep) paylaşıyor. Dizide, Levent Ülgen Ferman karakterine hayat verecek.

Öte yandan dizide yer alan diğer oyuncular ise şu şekilde: Fikret Kuşkan, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Onur Bay (İlker), Adem Yılmaz, Aziz Çapkurt, Serkan Genç, Sezgin Uzun Bekiroğlu, Dilan GeZaza.

KAÇIŞ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Disney Plus’ın Türkiye’deki ilk yerli yapımı özelliğini taşıyan Kaçış dizisi; araştırma yapmak üzere sınır ötesindeki bir Ezidi köyüne gizlice geçen bir grup muhabirin, radikal bir terör örgütünün eline düşmesi sonrasında yaşananları konu ediniyor.

KAÇIŞ İLK BÖLÜM NE ZAMAN?

Büyük bir merakla beklenen Kaçış dizisi, ilk bölümü ile 14 Haziran 2022 tarihinde yayın hayatına başlayacak. Şimdiden heyecan uyandıran dizi, daha şimdiden dizi dünyasının en çok konuşulanları arasında yer almayı da başardı.

Siz de dizi hakkındaki görüşlerinizi aşağıda yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum