Disney Plus Gri dizisi oyuncuları ne zaman başlıyor, konusu ne, nerede çekiliyor?

Türkiye’de yayın hayatına başlayan dijital platformlardan Disney Plus’ta başlayacak olan Gri adlı dizinini duyurusu yapıldı. Dizi severler, dizi hakkında merak ettiklerini internette araştırıyor. Gri dizisi ne zaman başlayacak, konusu nedir, oyuncuları kim, dizi nerede çekiliyor?

Disney Plus Gri dizisi oyuncuları ne zaman başlıyor, konusu ne, nerede çekiliyor?
13 Haziran 2022 - 22:33
Son zamanlarda dünyada olduğu gibi Türkiye’de de dijital platformlarda ve bu platformlar için çekilen dizi ve filmler artış yaşanmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus da içerikleri ile şimdiden adından söz ettiriyor. Daha önce Kaçış adlı dizi ile dikkatleri üzerine çeken Disney Plus, bu kez usta oyuncu Timuçin Esen’in de yer aldığı yeni yerli dizisini duyurdu.

Yapılan duyuruda, adı Gri olduğu öğrenilen dizi daha şimdiden izleyiciler üzerinde heyecan uyandırdı. Gri dizisinin duyurusunun yapılmasının ardından, dizi severler de merak ettikleri konuları internette araştırmaya başladı. Disney Plus Gri dizisi ne zaman başlayacak, konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merakla araştırılan soruların yanıtları…

14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus'un orijinal yerli içeriklerine Gri dizisi de eklendi. Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki Gri dizisinin çekimleri başladı.

GRİ DİZİSİ OYUNCULARI

Disney Plus’ın merakla beklenen dizilerinden Gri’nin yapımcılığını OGM Pictures’ın üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yağmur & Durul Taylan yer alacak. Başrollerinde Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın yer aldığı dizide ayrıca; Alican Yücesoy, İlayda Akdoğan, Buçe Buse Kahraman, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman ve Daniel Koray Özsoy bulunuyor.

GRİ DİZİSİ KONUSU

Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki 8 bölümlük dizinin geçtiğimiz haftalarda çekimleri başladı.

Setten ilk karelerin paylaşıldığı dizi, başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının yaşadığı talihsiz bir olayla değişmesini konu alıyor. Fuat, yaşanan olayın intikamını almak isterken telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla hayatı tepetaklak oluyor ve geçmişiyle yüzleşiyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum