Destan Alpagu Han ölüyor mu? Alpagu Han'dan sonra tahta kim geçti?

ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinde Alpagu Han’ın öleceği iddia edildi. Gelen bu iddia sonrasında dizi severler, Destan Alpagu Han ölecek mi? Selim Bayraktar diziden ayrılacak mı? Destan Alpagu Han’dan sonra tahta kim geçti? Sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı.

Destan Alpagu Han ölüyor mu? Alpagu Han'dan sonra tahta kim geçti?
14 Haziran 2022 - 23:07
ATV ekranlarının ve Salı akşamlarının en sevilen dizilerinden biri olan Destan, bomba gibi bölümlerle ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi, 14 Haziran 2022 Salı akşamı dizi severlerin karşısına çıktığı bölümle sezon finaline girdi.

Sevilen dizide yaşanan bir gelişme, dizi severlerin internette araştırma yapmasına neden oldu. Dizide Alpagu Han’ın öleceği ve Selim Bayraktar’ın da diziye veda edeceği iddia edildi. Gelen bu iddiaların doğru olup olmadığı ise yine dizinin hayranları tarafından internette araştırma konusu oldu.

Destan dizi Salı akşamları yayınlanan yeni bölümleriyle reyting rekorları da kırmaya devam ediyor. Bomba gibi bölümler ve nefes kesen sahneleriyle keyifli bir dizi akşamı yaşanmasına vesile olan Destan’daki gelişmeler haberimizde…

ALPAGU HAN ÖLÜYOR MU? 

Destan dizisinin alpagu Han'ı Selim Bayraktar'ın yeni sezon öncesi dizinin oyuncu kadrosundan ayrılacağı öne sürüldü. 27. sezon finali bölümünde büyük bir patlama yaşanması ile akıllardaki sorular artıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise, ''Dizinin Alpagu Han’ı Selim Bayraktar diziden ayrıldı. Başarılı oyuncu yeni sezonda dizide rol almayacak. Bu akşam (14 Haziran) sezon finali ekrana gelecek olan dizide büyük bir patlama yaşanacak.'' ifadeleri yer aldı.

BENZER İÇERİKLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum