Destan Kam Kadın kimdir, gerçek adı nedir, tarihte var mı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Destan, yeni bölümleriyle izleyicileri ekranlarının başına kilitliyor. Dizide, Kam Kadın Akçuray izleyiciler tarafından merak ediliyor. Destan Kam Kadın kimdir, gerçek adı nedir? Destan Kam Kadın gerçek tarihte yaşadı mı?

Destan Kam Kadın kimdir, gerçek adı nedir, tarihte var mı?
24 Mayıs 2022 - 19:24
ATV ekranlarının ve Salı akşamlarının sevilen dizisi Destan, yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sevilen dizi, reyting rekorlarındaki başarısı ile de adından sıkça söz ettirmeyi sürdürüyor.

Destan dizisinin izleyicileri, Salı günlerini adeta iple çekiyor. Bir yandan diziyi izleyen izleyiciler diğer yandan da merak ettikleri konuları internette araştırmayı sürdürüyor. ATV'nin Destan dizisinde merak edilen konulardan biri de oyuncular oluyor. Oyuncuların arasında ise Kam Kadın araştırılan isimlerden biri oldu. Peki, Destan Kam Kadın kimdir, gerçek adı nedir?

Destan Kam Kadın kimdir?

Sevilen dizi Destan’da Kam Kadın rolünü Aysel Yıldırım canlandırmaktadır. Oyuncu ve yazar olan Aysel Yıldırım, 1979 tarihinde doğmuştur. Zabel isimli oyun ile 23. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştır. Ayrıca bu oyunu Duygu Dalyanoğlu ile birlikte yazmış ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği’nin Yılın Yerli Oyun Yazarı Ödülü’nü; Üstün Akmen Tiyatro Ödülleri’nde Yılın Yerli Oyun Yazarı Ödülü’nü kazanmıştır. Boğaziçi Üniversitesi Mütercim Tercümanlık bölümünde eğitim görmüştür.

Aysel Yıldırım şu sıralar, Destan dizisinde Kam Kadın karakterine hayat vermektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ilgili-haber=7940]


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum