Destan Batuga kimdir, gerçek adı nedir, iyileşecek mi?

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Destan, Salı akşamları izleyicilere nefes kesen anlar yaşatıyor. Dizide Batuga Tegin karakteri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Destan Batuga kimdir, gerçek adı nedir, iyileşecek mi?

Destan Batuga kimdir, gerçek adı nedir, iyileşecek mi?
24 Mayıs 2022 - 21:48
ATV ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Destan, her hafta izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Sevilen diziyi takip edenler, televizyonlarının karşısından adeta bir an olsun ayrılmıyor.

Destan dizisinin izleyicileri, merak ettikleri birçok konu ve oyuncuyu da internette araştırıyor. Araştırılan oyunculardan biri de Batuga oldu. İnternette Destan Batuga kimdir, gerçek adı nedir? gibi soruların yanıtları da araştırılıyor.

Destan Batuga kimdir?

Destan dizisinde Batuga karakterini canlandıran oyuncu Edip Tepeli’dir. Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Edip Tepeli, 18 Nisan 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ayşecan Tatari ile New York´ta evlendi. Çiftinin kızları Müjgan Tepeli 2020 yılında dünyaya geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum