Bir Küçük Gün Işığı Güneş kimdir, gerçek adı nedir?

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bir Küçük Gün Işığı adlı dizide, Güneş karakteri izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Bir Küçük Gün Işığı çocuk oyuncu Güneş kimdir, gerçek adı nedir, Azra Aksu kaç yaşında, annesi babası kim, boyu yaşı kilosu Instagram hesabı.

Bir Küçük Gün Işığı Güneş kimdir, gerçek adı nedir?
10 Eylül 2022 - 16:14
ATV’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 5 Eylül Pazartesi akşamı dizi severlerin karşısına çıktı. İlk bölümüyle izleyicileri adeta ekranlarının başına kilitleyen yeni dizide, Elif’in hikayesi dizi severleri duygulandırdı. Bir yandan diziyi izleyenler diğer yandan da merak ettikleri konular hakkında internette araştırma yapmaya başladı.

İnternet ortamının yanı sıra sosyal medyada da adından söz ettiren Bir Küçük Gün Işığı adlı dizi, ilk bölümüyle reyting sonuçlarında da başarılı olacağının sinyallerini verdi.

Başrollerinde Seray Kaya, Berk Oktay ve Esra Dermancıoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizide, çocuk oyuncu Güneş de dizi severler tarafından araştırılan isimlerden biri oldu.

Dizide, Elif’in hayatını kaybeden eşi Hakan’ın herkesten gizlediği bir çocuğu olduğu ortaya çıktı. Güneş ismindeki bu çocuk, Hakan’ın ölümünden sonra Elif’e teslim edildi. Başarılı oyunculuğu ile dizi severlerin alkışlarını toplayan Güneş karakterini canlandıran oyuncu hakkında detaylar haberimizde…

Bir Küçük Gün Işığı Güneş kimdir?

ATV ekranlarının yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nda Güneş karakterine hayat veren çocuk oyuncu Azra Aksu’dur.



Azra Aksu kimdir?

Başarılı oyuncu Azra Aksu, 26 Ocak 2015 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul'da doğan Aksu, ilk olarak reklamlarda yer almıştı. Azra, daha sonra Aleyna Tilki'nin hayat hikayesinin anlatıldığı İşte Bu Benim Masalım adlı dizide Aleyna Tilki'nin çocukluğunu canlandırmıştır.

Henüz 1 yaşındayken birçok firmanın reklam yüzü olmaya başlayan Azra Aksu, günümüzde ise ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı adlı dizide Güneş karakterini canlandırmaktadır.



Başarılı oyuncunun Instagram adresi ise @azraaksu___’dur.

AZRA AKSU OYNADIĞI DİZİLER
  • Bir Küçük Gün Işığı (2022)
  • Baht Oyunu (2021)
  • Iste Bu Benim Masalım (2020)
İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum