Bir Küçük Gün Işığı Hakan (Yiğit Yapıcı) kimdir, gerçek adı nedir?

ATV ekranlarında dizi severlerle buluşan Bir Küçük Gün Işığı’nda Hakan karakterini canlandıran oyuncu merak konusu oldu. Bir Küçük Gün Işığı Elif’in eşi Hakan kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nereli? Yiğit Yapıcı kimdir, boyu kilosu sevgilisi eşi Instagram hesabı hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Bir Küçük Gün Işığı Hakan (Yiğit Yapıcı) kimdir, gerçek adı nedir?
10 Eylül 2022 - 14:17
ATV’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 5 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümü ile ekranlara geldi. Reyting sonuçlarında gösterdiği başarı ile adından söz ettiren dizi, izleyiciler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Yeni dizi sezonunda dizi severlere keyifli anlar yaşatacağı düşünülen Bir Küçük Gün Işığı’nda rol alan oyuncular da izleyiciler tarafından merak edilerek araştırılıyor.

Dizide, Hakan karakterini canlandıran oyuncu da büyük merak konusu oldu. Bir Küçük Gün Işığı adlı dizinin izleyicileri, bu oyuncu hakkında merak ettiklerini araştırmaya başladı. Peki, Hakan karakterini kim canlandırıyor, gerçek adı nedir? İşte merak edilen detaylar…

Bir Küçük Gün Işığı Hakan kimdir?

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı adlı dizide Elif’in eşi Hakan karakterine hayat veren oyuncu Yiğit Yapıcı’dır.

Yiğit Yapıcı kimdir?

Başarılı oyuncu Yiğit Yapıcı, 20 Şubat 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmişti. Yapıcı, oyunculuğun yanı sıra birçok markanın reklam seslendirmesini gerçekleştirmiştir. MSGSÜ Devlet Konservatuvarı’nda tiyatro eğitimi alan oyuncu, eğitim hayatına, Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünde başlamış, daha sonra İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimlerini sürdürmüştür.



Bugüne kadar birçok kurumsal markanın, firmanın reklam çalışmalarında seslendirme yapmıştır. Bunlardan bazıları, Allianz, Dockers, Haribo, KFC, Mavi Jeans, Onur Air, Ozmo ve Vestel.

Yiğit Yapıcı Boyu, Kaç Yaşında?

Yiğit Yapıcı 32 yaşında ve 1.78 boyundadır. Burcu balık, kilosu ise 75. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır.

Yer aldığı yapımlar:
  • Bir Küçük Gün Işığı (Hakan)
  • Ex Askim (Cihangir)
  • Akıllara Seza
  • Siyah Beyaz Aşk



Sefiller adlı tiyatro oyununda sahne almıştır. Geçmiş dönemde Artiz Mektebi isimli programda da yer alan yakışıklı oyuncu resmi instagram hesabını @yigityap ismi ile kullanmaktadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum