Reklam
Reklam
Reklam

Bir Küçük Gün Işığı Fulya kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?

ATV ekranlarının yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 5 Eylül Pazartesi günü izleyicilerin karşısına çıktı. Dizide Elif’in arkadaşı Fulya karakterini canlandıran oyuncu merak konusu oldu. Bir Küçük Gün Işığı Fulya kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında nereli? Gizem Ünsal kimdir, boyu yaşı kilosu burcu Instagram hesabı sevgilisi kimdir, evli mi eşi kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Bir Küçük Gün Işığı Fulya kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?
10 Eylül 2022 - 14:14
ATV ekranlarında yeni dizi sezonunda yayın hayatına başlayan Bir Küçük Gün Işığı, ilk bölümü ile izleyicileri adete ekranlarının başına kilitledi. Dizi, farklı hikayesi ve oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirmeyi başardı. İkinci bölümü de büyük bir merakla beklenen Bir Küçük Gün Işığı, pazartesi akşamları yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısında olacak.

Heyecanla beklenen dizide, merak edilen konu ve oyuncular da dizi severler tarafından araştırılıyor. Bir Küçük Gün Işığı’nda Fulya karakterini canlandıran oyuncu da izleyicilerin ilgi odağı oldu. Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken Bir Küçük Gün Işığı’nın Fulya’sı Gizem Ünsal hakkında merak edilen bilgiler haberimizde…

Bir Küçük Gün Işığı Fulya kimdir, gerçek adı nedir?

ATV’nin heyecanla izlenen fenomen dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nda Fulya karakterini canlandıran oyuncu Gizem Ünsal’dır.

Gizem Ünsal kimdir?

Başarılı oyuncu Gizem Ünsal, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştu. Ünsal, 2017 yılından itibaren film ve dizilerde rol almaya başlamış ve Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra Bize Müsaade filminde oynamıştır.



2010 yılında rol aldığı Yarım Kalan Aşklar dizisinde Ece karakterini canlandıran Ünsal, Asiye Kocaman Ajansın kayıtlı oyuncusudur ve günümüzde ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nda Fulya karakterine hayat vermektedir.

Gizem Ünsal'ın Instagram hesabı ise @gzmnsl'dır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum