Zincidere Mesire Alanı nerede, nasıl gidilir? YOL TARİFİ

Kayseri Talas Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı’na gitmek isteyenler internet ortamında yol tarifi arıyor. Zincidere Mesire Alanı nerede, nasıl gidilir, yol tarifi! Zincidere Mesire Alanı giriş ücreti var mı?

Zincidere Mesire Alanı nerede, nasıl gidilir? YOL TARİFİ
29 Haziran 2023 - 11:35
Talas Belediyesi, 3 Mayıs 2023 tarihinde yeni bir mesire alanını Kayseri’ye kazandırdı. Kayseri’de saklı kalan bir mekanı vatandaşların hizmetine sunan Talas Belediyesi’nin bu mekanı, birçok kişi tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Yapay gölün yanı sıra içerisinde kamelya ve oturma alanlarının yer aldığı mesire alanında aynı zamanda belediye tarafından işletilen bir de kafe bulunuyor. Gölo Kafe de Kayserililer tarafından oldukça beğenilen bir mekan olarak dikkat çekiyor.

Kayseri’nin nezih mekanlarından olmaya aday Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı’na gitmek isteyenler, internette yol tarifi arıyor. Buraya gitmek isteyenler için yol tarifini haberimizde sizler için paylaştık.
 


ZİNCİDERE MESİRE ALANI NEREDE?

Kayseri’nin yeni mekanlarından Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı, Talas ilçe sınırlarında yer alan Zincidere’de bulunuyor. Mesire Alanı, Zincidere Komando Tugayı yakınlarında yer alıyor.

ZİNCİDERE MESİRE ALANI’NA NASIL GİDİLİR?

Mesire Alanı, Kayseri şehir merkezinden araba ile yaklaşık 20-25 dakika sürüyor. Yol tarifi ise Kayseri Şehir Merkezi – Komando Caddesi üzerinden daha sonra Mesire alanına ulaşılıyor. Google Haritalar üzerinden yol tarifini aşağıda bulabilirsiniz.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum