Zincidere Mesire Alanı'nda mangal yapılıyor mu?

Kayseri’nin Talas ilçesinde yer alan Zincidere Mesire Alanı, vatandaşların uğrak noktası olmaya devam ediyor. Kentin yeni gözde merkezinde piknik yapmak isteyenler ise bu sorunun cevabını arıyor: Zincidere Mesire Alanı’nda mangal yapılıyor? Zincidere Mesire Alanı’nda mangal yakmak serbest mi, yasak mı? İşte detaylar!

Zincidere Mesire Alanı'nda mangal yapılıyor mu?
29 Haziran 2023 - 11:28
Kayseri’nin merkez ilçelerinden olan Talas Belediyesi, Mayıs 2023’te muhteşem bir mekanı daha vatandaşın hizmetine sundu. Kayserililerin uğrak noktalarından olan Zincidere Mesire Alanı, açıldığı günden bu yana, kentin en dikkat çekici mekanlarından biri olmayı da başardı. İçerisinde yapay göl de bulunan mesire alanına vatandaşlar adeta akın ediyor.

Her gün binlerce Kayseriliyi ağırlayan Zincidere Mesire Alanı hakkında merak edilen birçok detay da internet ortamında araştırma konularından biri. Özellikle mangal keyfi yaşamak isteyenler, burada mangalın serbest olup olmadığı konusunda araştırma yapıyor.

Zincidere Mesire Alanı’nda mangal yapılıyor mu?

Mesire Alanı’nın açılışında konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, “Buraya gelirken hiç kimse mangal getirmeyecek. Çünkü doğalgazlı 16 birimlik burada mangalımız var ve bu mangaldan personelimiz nezaretinde herkes faydalanacak” dedi.
Zincidere Mesire Alanı’nda odun ve kömürle kullanılan mangallar değil, mesire alanı yönetimi bünyesinde bulunan doğalgazlı mangallar mevcut.

ZİNCİDERE MESİRE ALANI YOL TARİFİ

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum