Ümraniye Altınşehir metro ilişkiye giren çift videosu bu kez viral oldu!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Bebek Sahil’de cinsel ilişkiye giren çiftin videosunun yayılmasının ardından bu kez de Ümraniye Altınşehir Metro İstasyonu yakınlarında aynı olay yaşandı. Cinsel ilişkiye girenlerin sansürsüz videosu Twitter’da gündem oldu. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor!

Ümraniye Altınşehir metro ilişkiye giren çift videosu bu kez viral oldu!
02 Haziran 2022 - 10:52
Türkiye’de neler oluyor? Geçtiğimiz günlerde peş peşe gelen iğrenç olaylara bir yenisi daha eklendi. Önce, İstanbul Bebek Sahili’nde ulu orta yerde cinsel ilişkiye giren çift, akıllara durgunluk vermişti. Aynı gün, aynı muhitte olduğu iddia edilen bir başka olayda da bir şahıs sahil kenarındaki banka çırılçıplak uzanmış ve güneşlenmişti.

Daha sonra Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kadın, çıplak bir şekilde caddede yürümüş ve bu olay da sosyal medyada adeta infial yaratmıştı. Olaylar bitti derken bu kez de yaşları 40-50 aralığında olan iki erkek şahsın parkta öpüşürken görüntülenmesi akıllara adeta durgunluk vermişti.

BENZER OLAY ÜMRANİYE’DE YAŞANDI!

Tam bu olaylar bitti derken iğrençliğe bir yenisi daha eklendi. Akşam saatlerinde Ümraniye Altınşehir Metro durağının karanlığa bakan bölümünde çekilen videoda, bir çiftin ulu orta cinsel ilişkiye girdikleri anlar yer aldı.

KÖPRÜDEN GEÇEN VATANDAŞLAR FARK ETTİ

Duvarı kendilerine bariyer yaptıkları için çevreden görülmediklerini düşünen çiftin ilişki anları o sırada köprüden geçen vatandaşlar tarafından çok net bir şekilde görüldü.

RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Köprüden geçen bir vatandaş o anları kameraya alarak sosyal medyadan paylaştı. İnternete düşmesiyle viral olan görüntülerde rahat tavırlar sergileyen çiftin işlek caddede seyreden araç ve insanlara aldırış etmeden dakikalarca ilişkiye girdikleri görülüyor.

TWITTER'DA TT OLDU

Ümraniye'de çekilen video sosyal medyada infial yaratırken, Twitter kullanıcılarının art arda yaptığı yorumların ardından "ümraniye" etiketi TT oldu.

BENZER HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum