Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren Carmen Maria Özgür K. sansürsüz haber vidosu viral oldu!

Türkiye’de skandal bir olay yaşandı! İstanbul Bebek Sahil’de isimleri Carmen Maria T. ve Özgür K. olduğu öğrenilen çift, sahil kenarında cinsel ilişkiye girdi! Çiftin videosu sosyal medyada sansürsüz bir şekilde yayınlandı! Olay, Türkiye gündemine bomba gibi düştü!

Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren Carmen Maria Özgür K. sansürsüz haber vidosu viral oldu!
01 Haziran 2022 - 18:52
Türkiye’de geçtiğimiz gün iki skandal olay birden yaşandı. İstanbul Bebek Sahil’de bir çift, herkese açık alanda ulu orta yerde alenen cinsel ilişkiye girerken görüntüledi. Olayın gerçekleştiği anda, sahil kenarından otomobiliyle geçen bir vatandaş, çiftin videosunu çekti.

Çekilen video, sosyal medyada da sansürsüz bir şekilde yayınlanınca olanlar oldu. Söz konusu video, Twitter, Instagram ve TikTok gibi mecralarda viral oldu. Rahat çifte, tepkilerse gecikmedi. Özellikle Twitter’da birçok kişi olaya tepki gösterdi.

Konuyla ilgili İstanbul Valiliği de bir açıklama yaptı. Açıklamada, "30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T.'nin halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir" denildi.

'Şahıslar hakkında 'Hayasızca Hareket' suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.'nın aralarında 'Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T.'nin ise 'Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır.'

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum