Tozlu Yaka Ege kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nereli?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Tozlu Yaka dizisinde Ege karakterine hayat veren oyuncu merak konusu oldu. Dizi severler oyuncu hakkında detayları araştırıyor. Tozlu Yaka Ege kimdir, gerçek adı nedir? Özgür Daniel Foster aslen nereli, Defne Joy Foster ile akraba mı? Özgür Foster annesi babası kimdir, burcu yaşı boyu kilosu kaç sevgilisi kim Instagram hesabı? Özgür Daniel Foster oynadığı dizi ve filmler hangileri?

Tozlu Yaka Ege kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nereli?
09 Ekim 2022 - 14:52
Yeni sezonda ekranlara gelen ve dizi severlerin büyük bir beğeni ile takip ettiği Tozluyaka dizisi, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yayınlandığı her yeni bölüm ile adından söz ettiren fenomen dizi, reytinglerdeki başarısı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Dizide yer alan birbirinden genç ve başarılı oyuncular da dizi severler tarafından merak edilerek internette araştırılıyor. Merak edilen isimlerden biri de Tozluyaka’da Ege karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Özgür Daniel Foster oldu. İzleyiciler, oyuncu hakkında merak ettikleri konuları da internet ortamında araştırmaya başladı.

Özgür Daniel Foster’ın aynı soyadı taşıması sebebiyle, Defne Joy Foster ile bir akrabalık ilişkisi olup olmadığı da büyük merak konusu oldu. Peki, Tozluyaka’nın yakışıklı Ege’si Özgür Daniel Foster kimdir? İşte merak edilen detaylar…

Tozlu Yaka Ege kimdir, gerçek adı nedir?

FOX TV’nin sevilen dizi Tozluyaka’da Ege karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Özgür Daniel Foster’dır.

Özgür Daniel Foster kimdir?

Özgür Daniel Foster 2 Temmuz 1997 tarihinde Marmaris’te dünyaya geldi. Lise döneminde eş zamanlı olarak Marmaris Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Drama Eğitimi alan oyuncu ardından Akademi 35.5’ta Temel Sahne Sanatları ve Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi’ni tamamladı. Foster 2019 yılında yönetmenliğini Leyla Yılmaz’ın üstlendiği ‘Bilmemek’ filmiyle kamera karşısına geçti. Ardından ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’, ‘Aşk 101’, ‘Annemizi Saklarken’, ‘Kuş Uçuşu’ gibi başarılı projelerde yer alan oyuncu ‘Tozluyaka’da ‘Ege’ karakterine hayat veriyor.

Özgür Daniel Foster'ın Oynadığı Diziler

Tozluyaka / Ege / 2022
Kuş Uçuşu / Onur / 2022
Annemizi Saklarken / Barış / 2021-2022
Aşk 101 / Kerem / 2021
Ya İstiklal Ya Ölüm / John G. Bennett / 2020

Özgür Daniel Foster'ın Oynadığı Filmler

Bilmemek / Hakan / 2018

Özgür Daniel Foster ile Defne Joy Foster akraba mı?

Aynı soyadına sahip olan iki ünlü ismin akrabalık bağının olup olmadığı büyük merak konusu olmuştur. Ancak bu konuda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. 2011 yılında hayatını kaybeden Oyuncu Defne Joy Foster ile Özgür Daniel Foster arasında bir akrabalık bağının olup olmadığı bilinmemektedir.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum