Tozlu yaka Vefa'nın babası Osman Amca kimdir, gerçek adı nedir?

Fox TV’nin sevilen dizisi Tozluyaka’da Osman karakterini canlandıran oyuncu merak konusu oldu. Tozlu Yaka Vefa’nın babası Osman kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında aslen nereli?

Tozlu yaka Vefa'nın babası Osman Amca kimdir, gerçek adı nedir?
02 Ekim 2022 - 22:36
FOX TV’nin bu sezon ekranlara gelen dizilerinden Tozluyaka, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Pazar akşamlarının sevilen dizisi, dizi severleri de ekranlarının başına kilitliyor. Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren dizide merak edilen konu ve oyuncular da internet ortamında sıkça araştırılıyor.

Merak edilen isimlerden biri de Vefa’nın babası Osman karakterini canlandıran başarılı oyuncu oldu. Tozluyaka’da Osman karakterini merak edenler de konuyu internette araştırıyor. İşte Osman karakteri hakkında detaylar.

Tozluyaka Osman kimdir?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisinde Osman karakterine hayat veren oyuncu Kadim Yaşar’dır. Son olarak Bir Zamanlar Çukurova ve Benim Adım Melek dizilerinde yer alan Kadim Yaşar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. 26 Nisan 1976 Muş doğumlu olan Kadim Yaşar 46 yaşının içindedir. Kadim Yaşar, 1.80 metre boyunda, 82 kilo ağırlığındadır. Osman Ali Vefa’nın babasıdır. Demans hastalığı vardır.

Kadim Yaşar kimdir?

Kadim Yaşar, 26 Nisan 1976'da Muş'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 2002 senesinde yayınlanan Ekmek Teknesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Kadim Yaşar; Urfalıyam Ezelden, Aşka Sürgün gibi yapımlarda yer almıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum