Tozlu Yaka Ali öldü mü diziden ayrılıyor mu?

FOX TV’nin sevilen dizisi Tozluyaka’da olaylar peş peşe geliyor. Önce Vefa’nın ardından da Cemre’nin ölmesi üzerine bu kez Ali yaralandı. Peki, Tozlu Yaka Ali ölecek mi, diziden ayrılacak mı? Berk Ali’yi öldürdü mü?

Tozlu Yaka Ali öldü mü diziden ayrılıyor mu?
09 Ekim 2022 - 23:24
Pazar akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka adlı dizide olayların ardı arkası kesilmiyor. Son zamanlarda reytinglerdeki başarısı ile dikkatleri üzerine çeken dizide, Vefa’nın ölümü izleyicileri üzmüştü. Vefa’nın katili henüz bulunmamışken bu kez Cemre ölmüş ve diziden ayrılmıştı.

Cemre’nin katili aranırken de bu kez olaylar bambaşka bir seyir aldı. Annesi ile tartışan Ali, Cemre’nin olayını konuşmak üzere Berk’e gider. Berk ise o sırada babası ile karşılaşmıştır. Berke, Cemre’nin öldürüldüğü cinayet aletini bahçede bulur. Bunun üzerine babası ile tartışan Berke elindeki bıçağı göstererek, babasını katilleri saklamakla suçlar.

Olay sırasında Berk’in evine gelen Ali, Berk’in elindeki bıçağı almak ister. Ancak o esnada bıçak Ali’yi yaralar. Yaşanan bu olayın ardından Ali’nin ölüp ölmeyeceği, oyuncunun dizideki akıbeti de izleyiciler tarafından büyük merak konusu oldu.

Tozluyaka Ali ölecek mi?

Dizide Ali’nin ölüp ölmeyeceği henüz bilinmiyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde bu soru yanıt bulacak. Ancak genel beklenti, Ali’nin yaşanan olaydan yaralı olarak kurtulacağı yönünde.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum