Tera Yatırım halka arz ne zaman eşit mi, oransal mı?

SPK’nın 9 Aralık tarihinde halka arzına onay verdiği şirketlerden biri de Tera Yatırım oldu. Şirketin halka arzına dair detayları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. TERA halka arz talep toplama tarihleri ve saatleri ne zaman? Eşit dağıtım mı oransal mı? Tera hisse kodu ne hangi bankalar? Tera halka arz kaç lot verir?

Tera Yatırım halka arz ne zaman eşit mi, oransal mı?
10 Aralık 2022 - 13:33
Sermaye Piyasası Kurulu, 9 Aralık 2022 Cuma günü yayınlandığı SPK Bülteni’nde 2 şirketin daha halka arzını onayladı. Yayınlanan bültende, Ahlatcı Doğal Gaz ve Tera Yatırım halka arz için onay alan şirketler oldu. Son zamanlarda halka arzlara gösterilen ilginin artması üzerine yatırımcılar da bu şirketlerin halka arzlarına dair detayları internet üzerinde araştırmaya başladı.

Biz bu haberimizde sizlere Tera Yatırım’ın halka arzına dair detayları aktarmaya çalışacağız.

TERA YATIRIM HALKA ARZ DETAYLARI

Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. SPK’dan 9 Aralık’ta halka arz için onay aldı. Şirket, söz konusu halka arza toplam 16.500.000 TL nominal değerli payı konu edecek.

Halka arzda hisse başına satış fiyatı ise 10 TL olarak belirlendi. TERA işlem kodu ile halka arz olacak şirketin talep toplama tarihleri ise henüz duyurulmadı. Dağıtım şekli ise taslak izahnamede yer alan bilgilere göre Oransal Dağıtım olacak.

Tera Yatırım ve diğer halka arzlara dair detayları mobil uygulama üzerinden takip etmeniz mümkün. Halka arzlara dair gelişmeler, anlık bildirimlerle takipçilerimize duyurulmaktadır. Siz de BURAYA tıklayarak Halka Arz uygulamasını mobil cihazınıza yükleyin, gelişmeleri kaçırmayın. Ayrıca, uygulamada halka arz olan şirketlere dair videolu anlatımlar da yer almaktadır.

Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.