Ahlatcı Doğalgaz (AHGAZ) halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 9 Aralık 2022 Cuma günü 2 şirketin daha halka arzına onay verdi. Bu şirketlerden biri de Ahlatcı Holding bünyesinde yer alan Ahlatcı Doğal Gaz oldu. Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar için detayları derledik. Ahlatcı Doğalgaz ahldg ahgaz halka arz talep tarihleri ve saatleri ne zaman, eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı, kaç lot verir, hangi bankalar?

Ahlatcı Doğalgaz (AHGAZ) halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı?
10 Aralık 2022 - 01:28
SPK, 9 Aralık Cuma günü yayınladığı haftalık bültende 2 şirketin daha halka arzına onay verildiğini duyurdu. Bu şirketlerden biri Tera Yatırım olurken diğeri de Ahlatcı Doğal Gaz oldu. Biz bu haberimizde sizlere Ahlatcı Doğal Gaz’ın halka arzında öne çıkan detayları aktaracağız.

Ahlatcı Doğal Gaz halka arzında talep toplama tarihleri ne zaman? Şirket halka arz fiyatını ne kadar açıkladı? Borsada işlem kodu ne olacak? Ahlatcı Doğal Gaz halka arzında dağıtım şekli ne olacak? İşte detaylar…

AHLATCI DOĞAL GAZ HALKA ARZ DETAYLARI

SPK’dan halka arz onayı alan şirket, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’nda talep toplama tarihlerini paylaştı.

Şirketten yapılan açıklamada, 14-15-16 Aralık tarihlerinde 3 gün boyunca talep toplanacağı duyuruldu.

Ahlatcı Doğal Gaz’ın dağıtım şekli ise oransal olarak belirlendi. Şirket, borsada AHGAZ kodu ile işlem görecek. Öte yandan hisse başı fiyat ise 66 TL olarak belirlendi.

Ahlatcı Doğal Gaz ve diğer halka arzlar hakkında detayları Halka Arz mobil uygulamasını cihazınıza yükleyerek anlık olarak takip edebilirsiniz. Uygulamayı BURADAN indirmeniz mümkün.