Rachel Araz Kiresepi'nin kayınvalidesi Suzan Kiresepi neden öldü, kaç yaşındaydı?

Ünlü Santa Farma firmasının sahibi Sami Kiresepi’nin annesi, Rachel Araz’ın kayınvalidesi Suzan Kiresepi hayatını kaybetti. Suzan Kiresepi kimdir, kaç yaşında, neden öldü, ölüm sebebi nedir?

Rachel Araz Kiresepi'nin kayınvalidesi Suzan Kiresepi neden öldü, kaç yaşındaydı?
24 Mayıs 2022 - 15:35
En büyük ilaç şirketlerinden biri olan Santa Farma firmasının sahibi Sami Kiresepi’nin annesi hayatını kaybetti. Ünlü sosyal medya fenomeni Rachel Araz’ın da kayınvalidesi olan Suzan Kiresepi’nin ölüm haberi, yankı uyandırdı.

Konuyu merak eden ve Suzan Kiresepi’nin neden hayatını kaybettiğini araştıranlar soluğu internet ortamında aldı. Suzan Kiresepi kimdir, kaç yaşında, neden öldü? gibi sorular da internette sıkça araştırılıyor. İşte merakla araştırılan soruların yanıtları.



Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Rachel Araz Kiresepi'nin eşi Sami Kiresepi'nin annesi Bodrum'da yaşıyordu. Anne Suzan Kiresepi'nin ölüm nedeni henüz açıklanmadı.

Sami Kiresepi Kimdir?

1 Ocak 1976’da dünyaya gelen Sami Kiresepi, ilaç firmalarından Santa Farma şirketinin sahibidir. İlk evliliğini Alexis Nina ile gerçekleştiren Sami Kiresepi, 2016 yılında Rachel Araz ile evlenmiştir.

Alexis Nina boşanma sonrasında 20.000 TL nafaka ve 12 milyon TL tazminat istemesi ile de gündeme gelmiş ve hatta Sami Kiresepi, Burcu Esmersoy ile nişanlanmış ve daha sonrada ailesinin de isteği ile ayrılmışlardı.

2014 senesinde kendisi tasarımcı olan Rachel Araz ile aşk yaşamaya başladı. 2016 senesinde evlenen çiftin 2 çocukları dünyaya geldi.

RACHEL ARAZ KİMDİR?

Rachel Araz, 24 Mart 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Notre Dam de Sion Fransız Lisesinde okuyan Rachel Araz, Üniversiteyi Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümünde tamamlamıştır.

Bir süre Beymen'de Kurumsal İletişim ve Pazarlama Bölümünde çalışan Araz, dünyaca ünlü markaların Türkiye Marka temsilciliği, Satın Alma Planlama ve Merchandising departmanlarında çalışmıştır. Şu an ise Sosyal Medya Danışmanlığı, İçerik Editörlüğü yapmakta, Youtube videoları çekmekte ve çeşitli markalar ile çalışmalarını sürdürmektedir. Rachel Araz'ın annesi ise bir avukatavukattı.

Araz, 17 yaşında annesini kaybetmiştir. Rachel Araz 2016 yılında Santa Farma İlaç Sanayi'nin patronu Sami Kiresepi evlenmiştir. Çiftin Galia ve Lionel adında iki çocukları var.

BENZER HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum