Billur Kalkavan ne kanseri, hastalığı nedir?

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan’ın kansere yakalandığı öğrenildi. Hayranlarını üzen haberin ardından ünlü oyuncunun ne kanseri olduğu merak konusu oldu. Billur Kalkavan ne kanseri, hastalığı nedir, kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Billur Kalkavan ne kanseri, hastalığı nedir?
23 Mayıs 2022 - 23:09
Ünlü Yönetmen Hamdi Alkan, oyuncu Billur Kalkavan’ı ziyaret etti. Alkan, ziyareti sonrasında Kalkavan ile çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Billur Kalkavan’ın saçlarının kesildiği görüldü. Öte yandan Hamdi Alkan da Kalkavan hakkında geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hamdi Alkan Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur’cuğum. Daima yanındayım" sözleriyle arkadaşına destek oldu.

Yapılan bu paylaşımla birlikte, Billur Kalkavan’ın kanser hastalığına yakalandığı öğrenildi. Konu sosyal medyaya da sirayet etti. Birçok kişi Billur Kalkavan hakkında iyi dilekte bulundu. Öte yandan ünlü oyuncunu hastalığı hakkında araştırma yapanlar da bir hayli çoğaldı. Peki Billur Kalkavan ne kanseri, hastalığı nedir?

Billur Kalkavan ise hastalığıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'A KONUK OLMUŞTU

Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayımlanan 'Dur bi Dinle' programının geçtiğimiz aylardaki konuğu ünlü oyuncu Billur Kalkavan olmuştu. Armatör bir babanın kızı olarak dünyaya gelen Billur Kalkavan, çocukluk yıllarını ve ailesini anlatmıştı.

"KOLUMU SOFRAYA KOYDUĞUM ZAMAN KIZARDI"

Kalkavan, şöyle konuşmuştu:
"Benim babam sofra kurallarına inanılmaz önem veren bir adamdı. Hayatımda bu kadar sofraya dikkat eden bir adam görmedim. Mesela ‘Baba ben sınıfta kaldım’ desem ‘Seneye geçersin’ derdi. Ama kolumu sofraya koyduğum zaman kızardı. Sofraya oturmadan önce traş olup gelirdi. Ev için dikilmiş özel kıyafetlerini giyerdi.”
“Bu kadar sert kuralları başka hiçbir arkadaşımın evinde görmedim. İyi ki de yapmış! Çünkü ben hayatta öğrendiğim birçok şeyi o sofrada öğrenmişim şimdi anlıyorum, muhabbet ederdik çünkü…”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum