Pelkas'ın eşi Kiveli Marda kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir?

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Dimitris Pelkas, İstanbul’da düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Dimitris Pelkas’ın eşi Kiveli Marda, birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılmaya başladı. Kiveli Marda kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir, ne iş yapar?

Pelkas'ın eşi Kiveli Marda kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir?
27 Haziran 2022 - 00:03
Fenerbahçe’nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas, İstanbul’da yapılan muhteşem düğünle dünya evine girdi. Başarılı genç yıldız, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Kiveli Marda’ya evlenme teklif etmiş ve karşılığında da Evet yanıtı almıştı. Çiftin düğünü, Fenerbahçe camiasının da geniş katılı ile gerçekleşti.

Fenerbahçe’nin başarılı hücum oyuncularından biri olan Pelkas’ın düğünü sonrasında, eşi Kiveli Marda da birçok kişinin merakla araştırdığı isimlerden biri oldu. Kiveli Marda kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir? Gibi sorular da internette sıkça araştırılmaya başladı.
Fenerbahçe'de forma giyen Dimitris Pelkas, Kivela Marda ile evlendi. 28 yaşındaki futbolcunun düğününe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile teknik direktörü Jorge Jesus da katıldı.

Fenerbahçe'nin Yunan oyuncusu Dimitris Pelkas dünyaevine girdi. Pelkas, hayatını kız arkadaşı Kiveli Marda ile birleştirdi.

İkili, İstanbul'daki Esma Sultan Yalısı'nda düğün de yaptı. Törene, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jorge Jesus ile futbolcuların yanı sıra çiftin ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum