Fenerbahçe'nin yeni transferi Eren Karaağaç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe transferlerine devam ediyor. 2022-2023 sezonunda başarı hedefleyen sarı lacivertli ekip, bu kez de Fransa’nın Lorient kulübünden Eren Karaağaç’ı transfer etti. Genç futbolcu Eren Karaağaç kimdir, kaç yaşında, nereli, performans bilgileri, hangi mevkide oynuyor, golleri ve asistleri izle!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Eren Karaağaç kimdir, kaç yaşında, nereli?
27 Haziran 2022 - 12:04
Spor Toto Süper Lig’in 2022-2023 sezonuna yeni bir yapılanma ile başlayan Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus’u takımın başına getirmişti. Uzun uğraşlar sonucunda yeni hocasın kavuşan Fenerbahçe, kadro yapılanmasına da hız kesmeden başladı.

 Sarı lacivertli ekip, bu sezon mutlaka şampiyon olmak için çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye dek 2 transfer gerçekleştiren sarı kanarya, kadrosunu Bruma ve Lincoln Henrique transferleri ile güçlendirmişti. Kampa giren Fenerbahçe’de takımdan ayrılacak olan futbolcular da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor.

Son yıllarda özellikle genç ve umut vaat eden futbolculara ağırlık veren Fenerbahçe, bu girişimin meyvesini Eljif Elmas transferi ile almıştı. Fenerbahçe; Elmas transferinde 16,2 Milyon Euro’yu kasasına koymuştu. Ardından Ferdi Kadıoğlu ile kadrosunu güçlendiren sarı lacivertli kulüp, bu transferden de verim aldı ve Ferdi Kadıoğlu gösterdiği performans ile değerine değer kattı. Alt yapıdan yetişen Arda Güler ile genç transfer İsak Vural da Fenerbahçe için gelecek vaat eden oyuncular arasında yer alıyor.

Kadrosunda birçok genç yıldıza yer veren sarı lacivertli kulüp bu kez de Fransa’nın Lorient kulübünden Eren Karaağaç’ı transfer etti. Gerçekleşen bu transferin ardından genç oyuncu birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılmaya başladı. Eren Karaağaç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Eren Karaağaç kimdir?

Fenerbahçe’nin yeni transferi Eren Karaağaç, Fransa’nın Lorient kulübünün alt yapısında forma giymektedir. 24 Mayıs 2004 doğumlu olan genç yıldız, stoper mevkiinde oynamaktadır. 18 yaşındaki genç yeteneğin, yakın zamanda Fenerbahçe’ye imza atması bekleniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum