Mehmet Yalçın, Kayseri OSB Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, 24 Haziran’da seçime gidiyor. Geçtiğimiz gün OSB’ne Sahip Çık Platformu’nun adayını açıklamasının ardından bu kez Comford Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın adaylığını duyurdu.

Mehmet Yalçın, Kayseri OSB Başkanlığı için adaylığını açıkladı
08 Haziran 2022 - 17:33
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nun istifa etmesinin ardından seçim süreci resmen başlamıştı. Bu doğrultuda geçtiğimiz gün OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu sosyal medya hesabından adaylarını duyurmuştu.

Kiracıoğlu yaptığı paylaşımda, platformun adayının Nihat Bozkurt olduğunu açıklamıştı.

OSB’de yapılacak seçimlerde bir aday daha çıktı. Comford Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, 24 Haziran’da yapılacak genel kurulda aday olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından duyuruyu yapan Yalçın, “KAMUOYUNUN BİLGİSİNE
KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI İÇİN, 24 HAZİRAN 2022 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 20.OLAĞANÜSTÜ SEÇİMLİ GENEL KURULUNDA; SANAYİCİLERİMİZİN GÖSTERDİKLERİ TEVECCÜHLERİNE İSTİNADEN KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA ADAYLIĞIMI TÜM SANAYİCİLERİMİZİN VE KAMUOYUNUN BİLGİSİNE ARZ EDERİM.
SELAM VE SAYGILARIMLA”
ifadelerine yer verdi.



OSB’de şu an için 2 aday çıkmış oldu. İlerleyen süreçlerde bir ya da iki adayın daha çıkacağı iddiaları gündemde yer alıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum