OSB'ne Sahip Çık Platformu, seçimdeki adayını açıkladı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu, geçtiğimiz günlerde istifasını sunmuştu. Gelen istifa, bakanlıktan da onay alında seçim yolu açıldı. OSB’ne Sahip Çık Platformu da seçimlerdeki adayını açıkladı. Platform Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, adaylarının Nihat Bozkurt olduğunu söyledi.

OSB'ne Sahip Çık Platformu, seçimdeki adayını açıkladı
07 Haziran 2022 - 21:42
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi eski Başkanı Tahir Nursaçan bakanlık tarafından görevden uzaklaştırılınca, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Yunus İmamoğlu yönetimi devam ettirmişti. İmamoğlu ve yönetimi de geçtiğimiz günlerde istifa kararı almış ve seçime gitme yolunu açmıştı.

Seçim yolunun açılması ile birlikte, OSB’ne Sahip Çık Platformu’nun nasıl bir tavır alacağı büyük merak konusu olmuştu. Sonuçta meraklar giderildi. Platform Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, 24 Haziran’da yapılması beklenen seçimlerdeki adaylarının kim olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Kiracıoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “OSB ne sahip çık platformu olarak 2 yılı aşkın süredir sanayicimizin menfaatlari doğrultusunda yapılan tüm yanlışları ve usülsüzlükleri sanayicilerimize anlatmaya çalıştık.Allah a  şükürler olsun ki iddialarımız birer birer doğrulandı ve doğrulanmaya devam ediyor.
Bugüne kadar yapmaya çalıştığımız gibi bugünden itibarende sanayicimizin  haklarını korumak ve Kayseri OSB yi layık olduğu konuma gelmesini sağlamak amacıyla; platformumuz 24 hazirandaki yapılacak seçimde ‘Nihat BOZKURT’ beyi aday gösterme kararı almıştır. Platformumuza,OSB mize ve Kayserimize hayırlı olmasını dileriz.
OSB NE SAHİP ÇIK PLATFORM adına
Bekir Okay KİRACIOĞLU”
ifadelerine yer verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum