Hayat Bilgisi Kıbrıslı Rahmeli kimdir, gerçek adı nedir, son hali 2022!

Bir zamanların fenomen dizisi Hayat Bilgisi’nde rol alan oyuncuların değişimlerini görenler, şaşıp kalıyor. Bu isimlerden biri de dizide Kıbrıslı Rahmeli rolünü canlandıran oyuncu oldu. Hayat Bilgisi Rahmeli kimdir, gerçek adı nedir, şu an ne yapıyor nerede, son hali 2022! İnci Pars Özgürgün son hali, ne yapıyor?

Hayat Bilgisi Kıbrıslı Rahmeli kimdir, gerçek adı nedir, son hali 2022!
19 Haziran 2022 - 13:44
2003 yılında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Hayat Bilgisi adlı dizi, aradan yıllar geçmesine rağmen hala hafızalardaki yerini koruyor. Başrollerinde Perran Kutman, Tarık Pabuççuoğlu ve Kerem Kupacı gibi isimlerin yer aldığı dizi, zaman zaman gündeme gelmeye de devam ediyor.

Dizide birçok oyuncu gösterdiği performans ile adından söz ettirmiş ve dizi severlerin de büyük beğenisini almıştı. Zaman zaman güldüren, zaman zamansa duygulandıran dizide yer alan oyuncular; günümüzde ise farklı projelerde yer almaya devam ediyor.

Hayat Bilgisi dizisine sonradan dahil olan oyunculardan biri de Kıbrıslı Rahmeli karakterine hayat veren güzel oyuncuydu. Bugün oyuncunun ne yaptığı ve son hali ise o dönem diziyi izleyenler arasında büyük merak konusu oldu.

Hayat Bilgisi Rahmeli kimdir?

Sevilen dizi Hayat Bilgisi’nde Kıbrıslı Rahmeli karakterini canlandıran oyuncu İnci Pars Özgürgün’dür.

İnci Pars Özgürgün Kimdir?

2 Mart 1980, Kıbrıs doğumlu olan İnci Pars 18 yaşındayken KKTC Güzeli seçildi. İnci Pars’ın ilk oyunculuk deneyimi, 17 yaşındayken Aşk ve Barış adlı Kuzey Kıbrıs yapımı bir televizyon filmi ile oldu.

Bundan bir süre sonra İstanbul’a yerleşen İnci Pars, Hayat Bağları adlı dizide canlandırdığı Gözde karakteriyle tanınmıştır. Daha sonra kariyerine oyuncu olarak devam eden İnci Pars; Hayat Bilgisi, Hayal ve Gerçek, Yahşi Cazibe gibi birçok projede yer almıştır.

İnci Pars’ın Rol Aldığı Yapımlar

Sinema Filmleri

2016    Bizans Oyunları Olivia
2008    Kirpi    Hande

TV Dizileri ve filmleri

1997    Aşk ve Barış        TV Filmi
2000    Hayat Bağları    Gözde
2003    Hayat Bilgisi    Rahmeli
Kurtlar Vadisi    Nazife Candan
2006    Binbir Gece        Konuk oyuncu
Dök İçini Rahatla
2007    Hayal ve Gerçek    Ayfer
2010    Yasemince        Konuk oyuncu
2011    Ana Yüreği    Nihal
2011    Yahşi Cazibe    Tutkunaz
2012    Harem    Maça Kızı
2013    Babam Sınıfta Kaldı







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum