Son hali sevenlerini üzdü! Pakize Suda kimdir, hasta mı, durumu nasıl, kaç yaşında?

Özellikle Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Pakize karakteri ile hafızalara kazınan Oyuncu, Yazar ve Sunucu Pakize Suda, son hali ile sevenlerini üzdü. Pakize Suda kimdir, kaç yaşında, hasta mı? Pakize Suda son hali, hastalığı nedir?

Son hali sevenlerini üzdü! Pakize Suda kimdir, hasta mı, durumu nasıl, kaç yaşında?
25 Mayıs 2022 - 09:40
Bir dönemlerin efsane dizisi Hayat Bilgisi’nde canlandırdığı Pakize karakteri ile hafızalara kazınan usta oyuncu Pakize Suda, son hali ile sevenlerini bir hayli üzdü. Pakize Suda’nın son halini sosyal medyada görenler, kendisi hakkında detaylı araştırmaları internette yapmaya başladı.

Sevilen oyuncunun hasta olup olmadığı ve durumunun nasıl olduğu merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde son haliyle görülen Pakize Suda hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

İzmir'in Çeşme ilçesinde yaşayan oyuncu, yazar Pakize Suda’ya 'akıl zayıflığı' yaşadığı belirtilerek yeğeni Dilara Elagözlü'nün (46) vasi olarak atanmasına karar verilmişti. Pakize Suda'nın Fethiye’de özel bir bakımevinde tedavi gördüğü öğrenildi.

PAKİZE SUDA’NIN HASTALIĞI NE?

Pakize Suda, demans hastalığı ile mücadele ediyor.

PAKİZE SUDA’NIN SAĞLIK DURUMU NASIL?
Onur Akay, “Pakize Suda, Fethiye’de ücreti oldukça yüksek olan, Alman hastaların da tedavi gördüğü özel bir bakımevinde kalıyor ve orada çok iyi bakılıyor.” dedi.

PAKİZE SUDA KİMDİR?

1952 yılında İzmir’de doğmuştur. Girit kökenlidir. Opera sanatçısı bir ablası vardır. Babası İzmirli Gazeteci Orhan Suda’dır.

İzmir Kız Lisesi’ni bitirdi. 1969 yılında 17 yaşındayken katıldığı bir yarışmada Ege güzeli seçilmiştir. Sonra şarkıcılık yapmaya başladı. Bazı filmlerde yan rollerde oynadı. 1978 Dünya Kupası dönemimde “Biz Kadınlar” isimli şarkısı ile popüler olmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum