Hayat Bilgisi Almancı Didem son hali! Didem Kimdir, gerçek adı nedir, evli mi?

Bir zamanlar televizyon ekranlarının efsaneleri arasında yer alan Hayat Bilgisi’nde Almancı Didem karakterine hayat veren oyuncunun son hali birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Hayat Bilgisi Didem kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi eşi kimdir, şu an ne iş yapıyor, mesleği nedir?

Hayat Bilgisi Almancı Didem son hali! Didem Kimdir, gerçek adı nedir, evli mi?
13 Temmuz 2022 - 11:28
Televizyon kanallarında 2003-2006 yıllarında yayınlanan ve üç sezon boyunca izleyicileri ekranlarının başına kilitleyen Hayat Bilgisi dizisi, güncelliğini korumaya devam ediyor. Sevilen dizi Hayat Bilgisi, yayınlandığı dönem reytinglerdeki başarısı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyordu.

Son zamanlarda birçok kişi hatıralarının canlanması üzerine özellikle Youtube üzerinde eski bölümlerini izlediği Hayat Bilgisi dizisinde, oyuncuların son halleri de merak konusu oluyor. Özellikle dizide Almancı Didem karakterine hayat veren güzel oyuncu Yeliz Doğramacılar da izleyicilerin merakla araştırdığı isimlerden biri oldu.

Hayat Bilgisi dizisinin Didem'i Yeliz Doğramacılar'ın değişimi ağızları açık bıraktı! - Sayfa 2

Diziyi izleyen ve severek takip eden dizi severler, Hayat Bilgisi’ne sonradan katılan isimlerden biri olan Didem karakterine hayat veren oyuncunun son halini merak ederek kendisi hakkındaki güncel bilgileri internette araştırmaya başladı. Peki, Hayat Bilgisi Didem kimdir, gerçek adı nedir, son hali nasıl şu an ne yapıyor? İşte detaylar…

YELİZ DOĞRAMACILAR KİMDİR?

Yeliz Doğramacılar, 14 Mayıs 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 1996 yılında rol aldığı Gurbetçiler dizisi ile yaşamış; Hayat Bilgisi, Hürrem Sultan, Muhteşem Yüzyıl, Görüş Günü Kadınları, Kaleiçi, Alanya Almanya, Koçum Benim, Savunma ve En Son Babalar Duyar dizilerinde rol almıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hayat Bilgisi dizisinin Didem'i Yeliz Doğramacılar'ın değişimi ağızlar açık bıraktı! - Olay Gazetesi Bursa

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Füsun karakterine hayat veren Yeliz Doğramacılar, 1.66 metre boyunda, 64 kilo ve Boğa burcudur.

YELİZ DOĞRAMACILAR SON HALİ



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum