Ben Bu Cihana Sığmazam 1. Bölüm full izle tek parça ATV youtube fragmanı

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizini 1. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte büyük heyecanla beklenen dizini ilk bölüm fragmanı sizlerle. Ben Bu Cihana Sığmazam 1. Bölüm tek parça full youtube ddizi izle.

Ben Bu Cihana Sığmazam 1. Bölüm full izle tek parça ATV youtube fragmanı
06 Eylül 2022 - 14:50
Başrollerinde Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze) ve Ali Seçkiner Alıcı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam, dizi severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin yeni sezon ilk bölüm fragmanı da yayınlandı.
Ben Bu Cihana Sığmazam adlı diziyi büyük bir heyecanla bekleyenler, dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekranlara geleceğini de araştırmaya koyuldu. Eylül ayında izleyicilerin karşısında olacak dizi, yeni sezonda fırtına gibi esecek.

Ben Bu Cihana Sığmazam konusu

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir.

Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNİN TÜM GELİŞMELERİ İÇİN BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN

İşte dizinin merakla beklenen tanıtım videosu

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum