Zümrüdüanka 2. Son bölüm tek parça full izle, 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Zümrüdüanka, 1 Şubat Cumartesi akşamı 2. Bölümüyle ekranlara geldi. Zümrüdüanka 2. Bölüm tek parça full izle. Zümrüdüanka 3. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zümrüdüanka 2. Son bölüm tek parça full izle, 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
01 Şubat 2020 - 23:30
Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen ve izleyiciler tarafından sevilen Zümrüdüanka, Fox Tv ekranlarında 2. Bölümüyle izleyicilerle buluştu. Zümrüdüanka dizisinin 2. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, dizi biter bitmez araştırmalarını hızlandırdı. İnternetten dizinin 2. Bölümü Google’da en çok arananlar listesinde yer aldı. Zümrüdüanka 2. Bölüm izle, 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın paylaştığı dizi imkansız bir aşkın duygu yüklü hikayesini izleyiciyle buluşturuyor. Son bölümde Faili meçhul bir cinayete kurban giden Adil’in beklenmeyen ölümü herkesi perişan ediyor. Haberimiz içerisinden Zümrüdüanka yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özetiyle ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.
ZÜMRÜDÜANKA 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
1 Şubat Cumartesi günü yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin 2. bölümünü izlemek için yukarıdaki linki tıklayabilirsiniz...
ZÜMRÜDÜANKA 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?
Zümrüdüanka yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada bulabilirsiniz...
ZÜMRÜDÜANKA KONUSU VE OYUNCULARI
Başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın paylaştığı, “Zümrüdüanka”, imkansız bir aşkın duygu yüklü hikayesini izleyiciyle buluşturuyor.
Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan, Elif Çakman, Sebahat Kumaş, Mine Kılıç, Simge Selçuk, Korkmaz Arslan, Asiye Dinçsoy, Pelin Abay, Doğa Zeynep Doğuşlu, Barış Küçükgüler, Miray Akay, Gönül Akbaş, Serkan Açay, Gökhan Bekletenler, Eren Demir, Umut Karadağ, Nazlı Pınar Kaya ve Ebrar Baba gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum