Zeynep Bastık Tolga Akış ayrıldı mı, neden?

Zeynep Bastık ile Tolga Bakış evliliğinin bittiği iddia edidi. Zeynep Bastık Tolga Akış ayrıldı mı, boşandı mı, neden ayrıldı? Zeynep Bastık kaç yaşında, Tolga Akış kaç yaşında?

Zeynep Bastık Tolga Akış ayrıldı mı, neden?
10 Haziran 2022 - 12:09
Son zamanlarda boşanma aşamasına geldikleri dedikodular yayılan ve magazin gündeminde geniş yer tutan popçu Zeynep Bastık ile eşi Tolga Akış’ın karar aldığı iddia edildi. Çiftin boşanacağı haberleri üzerine, konu sosyal medyada da geniş yer bulurken birçok kişi çift hakkında internette araştırma yapmaya başladı.

3 yıldır sevgili olan çift, geçtiğimiz yıl dünya evine girmiş ve düğünleri de büyük ses getirmişti. İnternethaber.com’da yer alan habere göre; Tolga Akış’ın evliliği kıvıramadık diyerek evi terk ettiği iddia edildi. Çiftin, Temmuz ayında boşanacağı ve bu boşanmanın da anlaşmalı olacağı gelen iddialar arasında yer alıyor.

Tolga Akış kimdir?

3 Ağustos 1984 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı ve ardından medyada iş hayatına başladı

Televizyon kanallarında prodüksiyon işi yaptı. 2005-2006 yıllarında Rock'n Coke Festivali'nde görev aldı.

Zeynep Bastık kimdir?

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993'te Çanakkale'de doğdu. Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca ortaokul ve liseyi burada tamamladı. Anneanne tarafından Arnavut kökenlidir. 2010'da İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile profesyonel müziğe başladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum