Zemheri 6. Son bölüm tek parça izle, 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sevda hamile mi?

Zemheri dizisi 6. Bölümüyle ekranlara geldi. Zemheri 6. Son bölüm tek parça izle, 7. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sevda hamile mi?

Zemheri 6. Son bölüm tek parça izle, 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sevda hamile mi?
20 Şubat 2020 - 12:19
Show Tv’nin sevilen dizilerinde Zemheri, 19 Şubat akşamı 6. Bölümüyle ekranlara geldi. Zemheri dizisinin 6. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, internette dizininin yayınlanan son bölümünü araştırmaya başladı. Zemheri 6. Son bölüm tek parça izle, 7. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
ZEMHERİ 6. BÖLÜM ÖZETİ
Firuze, Ertan’la büyük bir dönemecin eşiğinden döner. Üstelik bu sırada Ertan’ın kendisine beslediği duygularla da yüzleşmek zorunda kalır. Onun kafasından geçenleri bilmeden babasını kurtarmak için yine Ertan’ın kurallarına uyum sağlamak zorundadır. Ayaz ise Firuze’nin Ertan’a karşı mücadelesinde elinden geleni yapmaya devam eder.
Aliye, Firuze’nin Demirkan Holding’de işe başlamış olduğu gerçeğiyle yüzleşirken bir yandan da Sevda’nın evine gelişiyle mücadele etmek zorundadır. Berrak ise yaptığı planın İclal tarafından engellenmesinin öfkesini yaşar. Safiye, oğlunun özgürlüğü için geri dönüşsüz bir yola girmek üzeredir.
Ayaz, Firuze için mücadelesinde çok önemli bir yol kat eder. Fakat ikisini de hesaplayamadıkları bazı sürprizler beklemektedir. Üstelik bu sürpriz Firuze’nin hiç ummadığı biriyle de ilgilidir. Firuze kendisini yapmak zorunda kalacağı bambaşka bir fedakarlığın ucunda bulur.
ZEMHERİ 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ZEMHERİ 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zemheri dizisinin 6. Bölümü biter bitmez 7. Bölüm fragmanı da merak edilmeye başladı. Dizinin haftaya ekranlara gelecek bölümünde neler olacağını merak edenler, internette Zemheri 7. Bölüm fragmanını arıyor. Ancak Zemheri 7. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman bu sayfada bulabilirsiniz…
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum