Zemheri 4. Son bölüm tek parça izle, 5. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Zemheri, 5 Şubat Çarşamba akşamı 4. Bölümüyle ekranlara geldi. Zemheri 4. Bölümünde de izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Safiye, Firuze’nin kim olduğunu çözdü ve bu olay sonrası ortalık adeta karıştı. Peki şimdiden merakla beklenen Zemheri 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zemheri 4. Son bölüm tek parça izle, 5. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
06 Şubat 2020 - 12:28
Show Tv ekranlarının yeni dizisi ve Çarşamba akşamlarının ilgi odaklarından biri olan Zemheri, 5 Şubat Çarşamba akşamı 4. Bölümüyle ekranlara geldi. Zemheri dizisi izleyicilerinin ilgisi çekmeye devam ediyor. Zemheri’nin yayınlanan son bölümü olan 4. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler diziyi internette araştırmaya başladı. Zemheri 4. Bölüm izle! Zemheri 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
ZEMHERİ 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Zemheri’nin 4. Bölümünde; Ayaz ve annesini yanına alan Berrak, Firuze’yi de iç mimar olarak gelecekteki evlerine götürüyor. Berrak hayallerini anlatırken Firuze hayalini kurdukları evi hatırlıyor. Ayaz’ın ve Firuze’nin halinden bir şeyler döndüğünü anlayan Safiye ise Firuze’nin kim olduğunu çözüyor.
Berrak, Ayaz’la birlikte evlenince yaşayacakları evi Safiye ve Firuze eşliğinde geziyor. Yaşadığı acı gözlerinden okunan Firuze, Safiye’nin “Sen O’sun değil mi?” sorusuyla şoke oluyor. Firuze şaşkınlığını belli etmemeye çalışırken, Ayaz’ın annesi Safiye’ye vereceği yanıt merakla bekleniyor.
ZEMHERİ 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ZEMHERİ 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI!
Zemheri'nin 4. bölümü biter bitmez dizinin yeni bölümünde neler olacağı da merak konusu oldu. Zemheri'nin 5. yeni bölüm fragmanını görmek isteyenleri de merak saldı. Ancak, Zemheri 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında bu sayfada bulabilirsiniz...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum