Zara ekmek-ayakkabı-sandalet reklamına sert tepki!

Dünyanın en çok bilinen giyim ve ayakkabı firmalarından biri olan Zara, son reklamı ile Türkiye’de tepkileri üzerine çekti. Firma, ayakkabı ve sandalet reklamında ekmek kullandı. Ekmeği, sandaletin altına koyarak reklam fotoğrafı yayınlayan firmaya büyük tepki geldi. Twitter’da tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Zara sahibi kim, hangi ülkenin?

Zara ekmek-ayakkabı-sandalet reklamına sert tepki!
12 Haziran 2022 - 13:39
Dünyanın en büyük giyim ve ayakkabı firmalarından biri olan Zara’nın son reklamı tepkileri de beraberinde getirdi. Türkiye’de de belli bir kesim tarafından tercih edilen lüks giyim firması, bu kez ekmeğe saygısızlık yaptı. Firma, yeni ürünlerinin reklamında ekmek kullandı. Bununla da yetinmedi, ekmeği sandaletin altına koydu.

Fotoğrafın yayınlanmasının ardındansa tepkiler adeta çığ gibi büyüdü. Türkiye’de Zara firmasına olan tepkilerle birlikte konu Twitter’a yayıldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, firmaya sert eleştirilerde bulunurken bir daha alışveriş yapmayacağını da belirtti.

İspanyol merkezli giyim markası Zara'nın Almanya'da reklamlarında ekmeği ayakkabı ve sandalet ile kullanması, sosyal medyada gündem oldu.

Twitter'da #zarahaddinibil etiketi ile tepkilerini dile getiren kullanıcılar, ekmeğin toplum için kutsal olduğunu hatırlatan paylaşımlar yaptı.



YILDIZ TİLBE DE PAYLAŞTI

Sosyal medya yorumları ile tartışma yaratan sanatçı Yıldız Tilbe de Zara'ya tepki gösteren isimlerden biri oldu. Tilbe, Zara ile ilgili paylaşımlarında "Dünyada ve ülkemizde o kadar aç ve muhtaç varken, ekmeğe bu hakaret nasıl yapılır" dedi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum