Zalgiris - Galatasaray maçı canlı şifresiz hangi kanalda?

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, bu sezon ise Şampiyon Ligi gruplarında ülkemizi temsil etmek istiyor. Sarı Kırmızılı ekip, dev turnuvanın ilk maçında Zalgiris Vilnius ile mücadele ediyor. Cim Bom'un oynayacağı bu dev mücadele, futbolseverler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Galatasaray Zalgiris maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izle. Zalgiris Galatasaray S Spor canlı izleme linki!

Zalgiris - Galatasaray maçı canlı şifresiz hangi kanalda?
25 Temmuz 2023 - 18:32
Galatasaray, sezonun ilk resmi mücadelesine çıkıyor. Sarı Kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Zalgiris Vilnius ile karşılaşıyor. Kadrosuna transferler yaptıktan sonra gücüne güç katan sarı kırmızılı ekip, bu sezon başarı çıtasını daha da yükseltmenin hesaplarını yapıyor. Galatasaray'ın oynayacağı Zalgiris maçına Okan Hoca ayrı bir önem veriyor.

Dev karşılaşmanın başlaması ile birlikte mücadele hakkında araştırmalarda bulunan futbolseverler de soluğu internette aldı. Zalgiris - Galatasaray maçında ilk 11'ler, maç öncesi istatistikler sarı kırmızılı futbolseverlerin araştırdığı konulardan biri. İşte büyük bir heyecanla beklenen karşılaşmanın ayrıntıları!

Zalgiris Vilnius-Galatasaray muhtemel 11'ler:

Zalgiris Vilnius: Gertmonas, Mikoliunas, Kazukolovas, Vucur, Bopesu, Karashima, Kendysh, Vaca, Milickovic, Kazlauskas
Fofana

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Oliveira, Kerem, Mertens, Zaniolo, Barış Alper

Zalgiris-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vilnius kentindeki LFF Stadı'nda yapılacak maç saat 19.00'da başlayacak. Mücadele S Sport Plus'tan yayımlanacak.

Karşılaşmayı Portekizli hakem Luis Godinho yönetecek. Godinho'nun yardımcılıklarını Rui Teixeira ile Pedro Almeida üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Ricardo Baixinho olacak.

Karşılaşmanın rövanşı 2 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da RAMS Park'ta oynanacak.

Galatasaray'dan Avrupa'da 303. maç

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 302 müsabakanın 106'sından galibiyetle ayrıldı. 115 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 81 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 401 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 448 gole engel olamadı.

ZALGİRİS - GALATASARAY CANLI İZLE