YURDER ŞAHİN ARGINCIK'TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin Argıncık Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.. Yurder Şahin esnaflarla ile kahve içti,vatandaşlarla ile sohbet etti.

YURDER ŞAHİN ARGINCIK'TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ
03 Mart 2024 - 15:57
Vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Şahin burada yaptığı açıklamada '40 yıldır unutulan bir mahalledeyiz. Vatandaş artık bu kötü ve makus talihlerinin değişmesinden yana. Bizlerde vatandaşların dertlerine tercuman olmaya geldik dedi.

''ARGINCIK MAHALLESİNDE DEĞİŞİM ANAHTARI BİZ OLACAĞIZ''

Yurder Şahin açıklamasını şöyle sürdürdü; "Argıncık gördüğümüz kadarı ile 40 sene önce ne ise şimdi de o. Vatandaşlarımız hizmetin gelmediğini ifade ediyorlar. Argıncıklı vatandaşlarımızın can güvenliği yok. Evleri yıkılmak üzere.Kentsel dönüşüme muhtaç bir mahallemiz. Malesef 40 yıldır burada hiç bir şey yapılmadı. Sözler verildi ama yerine getirilmedi. Biz geldiğimizde ilk iş olarak kentsel dönüşüm işini halledeceğiz. Dönüşümü ve rezerv alanlarını planladık. Geldiğimiz zamanda ilk işe başladığımızda Argıncık mahallemizin bu sorununu çözeceğiz." 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum