YRP İl Başkanı Turaç, "Fatih Erbakan'ı Cumhurbaşkanı olarak iktidara getireceğiz"

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Abdullah Turaç gelecek genel seçimlerde YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı seçerek iktidara geleceklerini söyleyerek, “2028 için hedeflerimiz Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı olarak iktidara getireceğiz. Vatandaşımızın YRP’ye ilgi ve alakası aldığımız oy oranlarında görünüyor. Eğer vatandaşımız sandıkta fikrinin değiştirmemiş olsaydı bugün Kayseri’de en az 3 tane belediyeyi almış olacaktık” dedi. 

YRP İl Başkanı Turaç, "Fatih Erbakan'ı Cumhurbaşkanı olarak iktidara getireceğiz"
15 Nisan 2024 - 14:27
KAYSERİ (1HA) - Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Abdullah Turaç Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında Siyasi Gündem programında Moderatör Duygu Sarınca’nın sorularını yanıtladı.  

Gelecek genel seçimler ve YRP’den seçilen meclis üyelerinin neler yapacağı hakkında konuşan Başkan Turaç, “Kayserimize hizmet edecek, doğruyu yapacak her şeyin yanında olacağız. Bizin göndermiş olduğumuz meclis üyelerimiz Kayserimize ne faydalıysa her zaman doğruya destek verecekler. Kayseri’ye neler yapılmasıyla ilgili projelerimizi arkadaşlarımız hazırlıyor. 2028 için hedeflerimiz Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı olarak iktidara getireceğiz. Vatandaşımızın YRP’ye ilgi ve alakası aldığımız oy oranlarında görünüyor. Eğer vatandaşımız sandıkta fikrinin değiştirmemiş olsaydı bugün Kayseri’de en az 3 tane belediyeyi almış olacaktık. Çoğu ilçede meclis üyesi çıkarttık. Bu oylar milli görüşün belediye meclislerinde olması gerektiğinin göstergesiydi. Çünkü vatandaş doğrusunu bizim yapacağımızı her zaman biliyor” ifadelerini kullandı. 

‘KAYSERİ’DE RANT BELEDİYECİLİĞİNİN SON BULMASI GEREKİYOR’

Seçilen 37 meclis üyesiyle doğrunun yanında olacaklarını söyleyen Başkan Turaç, “Kayseri’de önce rant belediyeciliğinin son bulması gerekiyor. İsrafın önlenmesi gerekiyor. Yapboz düzeninin önüne geçilmesi gerekiyor. Doğru işlerin istişare edilerek bir sefer yapılması. Ahlaklı belediyeciliğin yerelde uygulanması gerekiyor. Bu durumu 37 meclis üyemizle takip edeceğiz. Özellikle israfın önüne geçilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum