Yorgi Papadolos kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? Arşimidis olayı nedir?

Sedat Peker’in sosyal medyada iddialarının ardından Yorgi Papadolos ismi merak konusu oldu. Yorgi Papadolos kimdir, ne zaman, nerede ve nasıl öldürüldü? Yorgi Papadolos katili kimdir, kim öldürdü? sorularının yanıtları araştırılıyor. Arşimidis Şirketi nedir, sahibi kimdir, kim kurdu?

Yorgi Papadolos kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? Arşimidis olayı nedir?
01 Temmuz 2022 - 22:08
Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da iddialarını sıralayan Sedat Peker, bu kez de Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören hakkında bazı iddialarda bulundu. Gelen iddialar sosyal medyada gündem olurken, ismi geçen birçok kişi de merak edilenler arasında yer aldı.

Yorgi Papadolos isimli bir Yahudi iş adamının servetine Erdoğan Demirören’in çöktüğünü iddia eden Sedat Peker, Papadolos’un Erdoğan Demirören ve Necdet Çobanlı tarafından kravatla boğularak öldürüldüğünü iddia etti.

Sedat Peker, dün 'Deli Çavuş' isimli twitter hesabından Yıldırım Demirören ve ailesi ile ilgili açıklamalarda bulunacağını duyurmuştu.

Yapılan paylaşımdaki iddialarda ise şu ifadelere yer verildi:

“Yorgi Papadolos’a ait Arşimidis şirketinin hukuk müşavirliğini necdet çobanlı yaparken (bu da rahmetsiz), adam yurtdışına çıktı diye beyanda bulunup, sahte vekaletnamelerle tüm servetini iki rahmetsiz üzerlerine geçirdiler. Meğerse adam yurtdışına gitmemiş. Adamı önce kravatla boğup, sonra da yakarak öldürmüşler. Mehmet Eymür abinin hazırladığı 1. MİT raporunda detaylıca yazıyor. Kardeşlerim, internetten rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Diğer anlattıklarım benim özel bilgi havuzumdan.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum