Yılmaz Özdil'den İmamoğlu'na: Yakışmadı

Elazığ’da yaşanan depremin ardından Erzurum’a kayak yapmaya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’n her kesimden tepkiler gelmeye devam ediyor. Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil de bugünkü köşe yazısında İmamoğlu’nu eleştiren isimlerden biriydi. Sözcü Yazar Özdil İmamoğlu’nun kayak tatili hakkında “yakışmadı” ifadesini kullandı.

Yılmaz Özdil'den İmamoğlu'na: Yakışmadı
31 Ocak 2020 - 10:40
Elazığ’da meydana gelen ve 40’ın üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan deprem bölgesini ziyaret ettikten sonra ailesiyle birlikte Erzurum’a tatile giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na her kesimden tepkiler gelmeye devam ediyor.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ’da yaşanan depremin ardından deprem bölgesini ziyarete gitmiş, ardından da ailesi ile birlikte Erzurum’a tatile gitmişti. Sosyal medyada fotoğrafların yayılmasının ardından İmamoğlu’na her kesimden tepkiler çığ gibi büyümüştü. Gelen tepkiler üzerine ailesini ihmal edemeyeceğini söyleyen İmamoğlu’na bir tepki de Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil’den geldi.
Yılmaz Özdil, İstanbulluların 24 Haziran seçimlerinde oy kullanmak için tatile gitmemesi gerektiğinin söylendiğini ve kendisinin yaptığı tatilin yakışmadığını söyledi. Yılmaz Özdil’in yazısının tamamı için tıklayınız…
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum