Yetim Yürekler Gülsün Derneği'nden motosiklet turlu çocuk şenliği 

Kayseri Yetim Yürekler Gülsün Derneği ve Kayseri Motosiklet Kulübü işbirliğiyle çocuk şenliği düzenlendi. Etkinlikte çocuklara pamuk şeker, yemek ikramları yapıldı, çeşitli oyunlar oynandı, motosiklet turu ve ateş püskürtme gösterisi yapıldı. Kayseri Yetim Yürekler Gülsün Derneği ve Kayseri Motosiklet Kulübü’nün katılımlarıyla Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde çocuk şenliği düzenlendi. Şenliğe Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı, etkinlikte Motosiklet Kulübü üyeleri çocuklarla motosiklet turu yaptı, çocuklara pamuk şeker ve yemek ikramları yapıldı. Çeşitli oyunlar oynanmasının da yanı sıra Kayseri Motosiklet Kulübü üyesi Ateşbaz Mahsun tarafından alev püskürtme gösterisi yapıldı.

Yetim Yürekler Gülsün Derneği'nden motosiklet turlu çocuk şenliği 
04 Mart 2024 - 11:47
KAYSERİ (1HA-ÖZEL)- Şenlikte konuşan Başkan Büyükkılıç, “Çocuklarımızla hep birlikte keyifli bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Çeşitli mütevazı hediyeler ve etkinliklerle gönlünde yer etmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız bizlere emanet, onların sevinci bizim de sevincimizdir. Çocuklarımız İstiklal Marşımızı okudular, bir yavrumuz Kudüs Şiirini okudu. Milyonlarca insan soykırıma uğrayarak topraklarından sürülüyor. Vicdanların sızlamadığı, insanlığın bittiği noktadayız, bizler yetimlerimize sahip çıkarken İsrail de yetim bırakma çabası içerisine giriyor. Haklı olmanın yanında güçlü olmamız ve birliğimizi beraberliğimizi de korumamız lazım. Çocuklarımıza da güzel bir gelecek hazırlamak için ellerinden tutarak bir büyükleri olarak yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Birlik beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemde şenliklerinin önem arz ettiğini vurgulayan Yetim Yürekler Gülsün Derneği Başkanı Güray Hasçizmeci, “Çocuklarımız, motorcu abilerinden de hayatı öğreniyor. Çok gezenler, hayatı daha çok bilir. Çocuğun eğer ki annesi yoksa babasının yokluğunun acısını annesinden, babası yok ise annesinden çıkarıyor. Hem ebeveyne hem de çocuklarımıza destek olmak için danışmanlık yapılması gerekiyor. Daha güzel organizasyonlarda buluşmak için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Önceki yapılan etkinliğe göre daha eğlenceli bir aktivite gerçekleştirildiğini ifade eden Kayseri Motosiklet Kulübü Başkanı Metin Tek, “Belediye başkanımızın da ayaklarına sağlık, sağ olsun bizleri destekledi. Çocuklarımızın yüzlerinde bir tebessüm oluşturabildiysek bu durum bizim için en büyük mutluluktur” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum