Yaşar Alptekin eşi Nadire Tunca kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?

Ünlü oyuncu Yaşar Alptekin, görücü usulü bir evliliğe imza attı. Alptekin’in evliliği magazin gündemine de bomba gibi düştü. Yaşar Alptekin’in eşi Nadire Tunca kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor?

Yaşar Alptekin eşi Nadire Tunca kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?
01 Temmuz 2023 - 12:34
Geçtiğimiz yıllarda eşini kaybeden ünlü oyuncu Yaşar Alptekin, son zamanlarda magazin gündeminde pek bulunmuyordu. Yaşar Alptekin bu kez yeni bir evliliğe attığı adım ile adından söz ettirdi. Alptekin, Nadire Tunca ile görücü usulü bir evlilik gerçekleştirdi. Bu evlilik magazin dünyasından uzak kalan Yaşar Alptekin’i bir kez daha magazinin en çok konuşulan isimlerinden biri yaptı.

Yaşar Alptekin ile dünya evine giren Nadire Tunca da günün en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. Nadire Tunca hakkında merak edilen birçok konu internet ortamında araştırılıyor. Nadire Tunca kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları aranan konulardan biri. İşte Yaşar Alptekin ile dünya evine giren Nadire Tunca hakkında merak edilenler!

NADİRE TUNCA KİMDİR?

Nadire Tunca ünlü oyuncu Yaşar Alptekin ile hayatını birleştirmiştir. Tunca’nın İstanbul doğumlu ve üniversite mezunu. Nadire Tunca aynı zamanda, farklı sosyal sorumluluk projelerinde de ismi ön plana çıkanlardan biri olarak dikkat çekiyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum