Yasak Elma 72. Bölüm fragmanı izle, 71. Bölüm kesintisiz tek parça

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, 2 Mart Pazartesi akşamı 71 bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yasak Elma 72. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma 71. Bölüm tek parça full kesintisiz izle…

Yasak Elma 72. Bölüm fragmanı izle, 71. Bölüm kesintisiz tek parça
03 Mart 2020 - 11:50
Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Yasak Elma, 2 Mart Pazartesi akşamı 71. Son bölümüyle ekranlara geldi. Yasak Elma 71. Bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler dizinin yayınlanan son bölümünü internette araştırmaya başladı. Yasak Elma 71. Bölüm tek parça full kesintisiz izle! Yasak Elma 72. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
YASAK ELMA 71. BÖLÜM ÖZETİ
Halit’in batışı, herkesi derinden etkiler. Halit, Zehra, Lila ve Erim yeni düzene ayak uydurmaya çalışırken çok zorlanırlar. Yıldız, yeni hayatının tadını olanlar yüzünden tam olarak çıkaramaz.
Halit’in her şeyini kaybetmesinden en çok etkilenenlerden biri Şahika’dır. Şahika’nın şirketten gönderilmesi ve tüm kapıların yüzüne kapatılması onu olduğundan daha tehlikeli biri haline getirir ve herkesin hayatını etkileyecek bir karar verir.
YASAK ELMA 71. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
YASAK ELMA 72. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma dizisinin 71. Bölümü biter bitmez 72. Bölümde neler olacağı da merak konusu oldu. Yasak Elma 72. Bölüm fragmanı araştırılıyor. Yasak Elma 72. Bölüm fragmanı yayınlandı.
YASAK ELMA 72. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum