Yasak Elma 153 bölüm full izle tek parça Youtube Fox TV play

Fox TV ekranlarında Pazartesi akşamları dizi severlerin karşısına çıkan Yasak Elma, 31 Ekim akşamı 153. Bölümüyle yayınlandı. Yasak Elma 153. Son bölüm tek parça izle Youtube Fox TV Play full izle ddizi dizimom dizipal seyret.

Yasak Elma 153 bölüm full izle tek parça Youtube Fox TV play
31 Ekim 2022 - 23:55
Yasak Elma dizisi, yayın hayatına Fox TV ekranlarında devam ediyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan Yasak Elma, yayınlandığı günler dizi severleri de ekranlarının başına kilitliyor. Sevilen dizide son zamanlarda entrikalar artmış durumda. İzleyicileri büyülemeye devam eden diziyi kaçıran ve yeniden izlemek isteyenlerse internet ortamında izleme linki aramaktan geri kalmıyor.

31 Ekim tarihinde yeni bölümüyle ekranlara gelen dizi, 153. Bölümüyle yayınlandı. Dizinin tamamlanmasının ardından da bir sonraki bölüm fragmanı bir hayli merak konusu olmuş durumda. Yasak Elma dizisi hakkında detayları haberimizde bulabilirsiniz.

YASAK ELMA 153. BÖLÜM ÖZETİ

Yıldız ve Doğan yakınlaşmaya başlarlar. Yıldız bir karar vermek zorundadır.
Ender ise Engin'le yakınlaşma çabasındadır.

Ne yazık ki, Engin'in Yıldız'a olan ilgisi çok büyük yanlış anlamalara yol açacaktır.

YASAK ELMA HİKAYESİ

Hasan Ali'nin evinde yaşanan patlamanın üstünden altı ay geçmiştir. Patlama sonrasında Ender ve Yıldız yaralı kurtulurken, Hasan Ali vefat eder. Yapılan soruşturmanın ardından bombalamayı Hasan Ali'nin hasımlarının yaptığı anlaşılır ve dava kapanır.

Babasının ani ölümü yüzünden bunalıma giren Çağatay'ın Yıldız'la arası oldukça kötüdür. Yıldız, kocasıyla arasını düzeltmek için elinden geleni yapar.

YASAK ELMA 153. BÖLÜM İZLE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum