Yargı Eren Komiser öldü mü, Uğur Aslan diziden ayrılıyor mu?

Son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Yargı’da şok bir gelişme yaşandı. Eren Komiser’in Burak tarafından vurulması, oyuncunun dizideki akıbetini merak ettirdi. Yargı Eren Komiser ölecek mi, Uğur Aslan Yargı dizisinden ayrılıyor mu?

Yargı Eren Komiser öldü mü, Uğur Aslan diziden ayrılıyor mu?
07 Kasım 2022 - 13:30
Kanal D ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkan Yargı, Pazar akşamları reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yayın hayatına girdiği günden bu yana en çok izlenen dizilerden biri olan Yargı’da şok bir gelişme yaşandı. Sevilen dizi Yargı, 6 Kasım 2022 Pazar akşamı yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. 42. bölümde şok bir gelişme yaşandı.

Başarılı oyuncu Uğur Aslan’ın canlandırdığı Eren Komiser karakteri, Burak tarafından vuruldu. Yaşanan bu şok gelişmenin ardından ise oyuncunun dizideki akıbeti, dizi severler tarafından merak edildi. Konu hem internet ortamında hem de sosyal medyada sıkça araştırılmaya ve tartışılmaya başladı. Peki, Yargı dizisi Eren Komiser öldü mü? Uğur Aslan diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar.

YARGI EREN ÖLÜYOR MU? 

Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden Yargı'nın geçtiğimi zhaftaki 41. bölümünde Komiser Eren, Burak tarafından vurulmuştu. Gelişmenin ardından Uğur Aslan'ın dizideki varlığı da merak konusu oldu.

Yayımlanan 42. bölüm fragmanında Ilgaz, Ceylin'i arayarak ''Eren vuruldu, iyi değil, ikisi de iyi değil.'' ifadelerin kullandı. Komiser Eren'in dizideki akbetine ilişkin henüz bir açıklama olmasa da yayımlanan yeni bölümde Komiser Eren'in hastanede tedavisi ardından kendine geldiği ekrana geldi. Diziden ölen kişinin ise Burak olduğu biliniyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum