Yargı dizisi Doktor Çetin kimdir, gerçek adı nedir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Doktor Çetin merak konusu oldu. Yargı doktor Çetin kimdir, gerçek adı nedir? Merih Ermakastar kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi? Evli mi boyu kilosu burcu? Yargı Çetin kimdir, gerçek adı ne?

Yargı dizisi Doktor Çetin kimdir, gerçek adı nedir?
25 Eylül 2022 - 23:26

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı ve ünlü oyuncuların yer aldığı dizi, izleyicileri adeta ekranlarının başına kilitliyor.

Pazar akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olan dizi, reyting sonuçlarında da aldığı başarı ile dizi severlerin dikkatlerini üzerine çekiyor. Dizide merak edilen konu ve oyuncular da izleyiciler tarafından araştırılıyor. Çetin adında bir doktor da izleyiciler tarafından
araştırılmaya başladı.

Yargı Doktor Çetin kimdir?

Aylin'in telefonuna bir mesaj gelir. Bu mesaj yeni görüştüğü Çetin'dendir. Romantik bir mesajdır ve Aylin bu mesajdan çok etkilenmiştir. Çetin ile buluşan Aylin çok mutludur. Yargı dizisinde Doktor Çetin karakterine Merih Ermakastar hayat vermektedir.

Merih Ermakastar kimdir? 

8 Ağustos 2000 tarihinde Cenk Eren'e sahnede vokal yapmaya başladı. 2001-2002 yılları arası People, Andon ve Reina gibi barlarda trompet şovu yaptı. 2002'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek'te trompet çaldı. 2003 yılının Mayıs ayında Arma müzik şirketinden Can Ayazım adlı ilk albümünü çıkardı.

Merih Ermakastar Instagram adresi, @merihermakastar'tır.

Yargı konusu nedir?

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum