Yargı Ceylin kimi öldürdü? Sezon finalinde bomba gibi gelişme?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, 29 Mayıs 2022 Pazar akşamı 34. Bölümüyle sezon finaline giriyor. Dizinin 34. Bölüm 2. Fragmanında Ceylin’in elleri kanlar içinde ve gözaltına alınıyor. Yargı Ceylin birini mi öldürüyor, kimi öldürüyor? Yargı Ceylin katil mi, kimi öldürdü?

Yargı Ceylin kimi öldürdü? Sezon finalinde bomba gibi gelişme?
29 Mayıs 2022 - 15:28
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, bomba gibi bir bölümle sezona finaline giriyor. Sevilen dizi, Pazar akşamlarının reyting rekorlarını kırmaya ve dizi severleri de ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin, sezon finali fragmanında ise bomba gibi bir gelişme yaşanıyor.

Başrollerinde Pınar Deniz (Ceylin) ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi, sezon finaline nasıl girecek? Ceylin katil mi oluyor, kimi öldürüyor? Yargı Ceylin’in öldürdüğü kişi kim?

''Aydınlığa karanlıktan geçilmeden ulaşılmıyor sayın Savcım.'' diyen Ceylin, Cüneyt ile işbirliği yaparak gizlice Yekta'nın odasına girdi.

Ceylin, ilginç bir şey bulduğunu söylediği sırada Yekta, bir güvenlik görevlisiyle birlikte odasına geldi ve gördükleri karşısında şoke oldu.

Öte yandan cinayet delillerinin arandığı görülürken Ceylin, birini öldürmekten sorguya alındı. Eren Komiser'in hüzünlü yüz ifadesi ise izleyiciler tarafından Ilgaz, Çınar ya da Metin Amir'in öldüğü şeklinde yorumlandı.

Peki Ceylin kimi öldürdü ya da kimin suçunu üstlendi? Yekta Cüneyt'i öldürmüş olabilir mi? İşte Yargı 34. bölüm 2. fragmanı..

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum